Magazin

Decizie incredibila! Afla ce ordin a dat Borcea din puscarie in urma cu cateva zile!

Publicat: 12 mai 2014
1

Cristi Borcea este inchis pentru sase ani si opt luni, insa, in aceasta perioada, incearca sa isi regleze toate afacerile! Astfel, zilele trecute, el i-a spus sotiei sa plece in America si sa lichideze tot ce are acolo, de la business-uri pana la proprietati.

Citeste si: Cristi BORCEA ramane in inchisoare. Decizia e DEFINITIVA

Probleme financiare ii dau mari batai de cap lui Cristi Borcea chiar si din puscarie! Fostul actionar de la Dinamo vrea sa lichideze toate afacerile si da ordine stricte din inchisoare.

„Cristi este decis sa renunte la tot ce are in Miami in perioada in care va sta dupa gratii! Borcea considera ca nimeni nu se poate ocupa de afaceri  in SUA asa cum o facea el si in atari conditii, doreste sa vanda ce detine acolo! A sunat-o pe Alina si i-a spus clar ca trebuie sa vanda casa, la fel si un business hotelier din zona, de care nu se stia pana acum, yahtul si, fireste, masinile! Borcea vrea sa pastreze doar restaurantul! Desi nu este unul luxos, localul ii aduce bani si nu este cazul sa renunte la el”, a spus un prieten de-al afaceristului pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Drama TERIBILA a MIHAELEI BORCEA. Ce STATUS si-a scris pe WhatsApp

In plus, se pare ca nici prin Romania, el nu vrea sa isi mai pastreze mare lucru! Deja a renuntat la Hotelul Boavista si la un alt stabiliment din Bucuresti, iar cu cele doua lacuri pe care le detine in Capitala se gandeste sa le vanda celuilalt partener din business, Nicusor Stan.

Citeste si:  Cristi Borcea, SUPER AFACERI din INCHISOARE

Comentarii
Adauga un comentariu