Magazin

Decizie surprinzatoare luata de copilotul lui Adrian Iovan

Publicat: 30 iun. 2014
1
Copilotul lui Adrian Iovan, Razvan Petrescu, depune eforturi mari pentru a se reface complet, visand doar la ziua in care va urca din nou la mansa. Tatal sau a dezvaluit ca Razvan sau se va intoarce la scoala de aviatie in cateva luni. La cinci luni de la accidentul din Muntii Apuseni, in care si-au pierdut viata doua persoane, pilotul supravietuitor s-a hotarat sa revina la Scoala Superioara de Aviatie Civila. Razvan Petrescu, cel mai tanar instructor de zbor din Romania, se pare ca nu poate sta departe de aparatele de zbor desi a trecut pe langa moarte.
„Inca este la recuperare. Nu este vindecat si trebuie sa aiba rabdare. Acum merge in carje pentru a-si proteja piciorul. Inca nu s-au sudat bine oasele. O sa mai mergem la un control in iulie, pentru ca atunci este programat sa faca inca o radiografie. Recuperarea o face la o clinica la Caciulata, pentru ca noi stam la Ramnicu Valcea si acolo este mai aproape de casa. Are terapeuti foarte buni acolo. Refacerea completa, adica momentul in care ar fi apt de munca, va fi in septembie sau octombrie”, a spus Dan Petrescu, tatal lui Razvan. Dupa refacere urmeaza obtinerea licentei medicale, tanarul pilot avand posibilitatea de a zbura din nou daca trece acest test. Desi a trecut aproape o jumatate de an, ancheta privind accidentul aviatic nu s-a finalizat. Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile (CIAS) inca mai cere informatii si are „neclaritati”.
„Deocamdata, Parchetul Militar nu l-a chemat sa dea declaratii, dar l-au mai cautat cei de la CIAS, pentru ca ei sunt numai pe probleme de aviatie si ei stabilesc cauze si alte lucruri ce tin strict de latura asta. Razvan nu are nimic de ascuns si le da informatiile de care au nevoie”, a dezvaluit tatal pilotului, potrivit ring.ro.

Citeste si Detaliul exploziv care da peste cap ancheta tragediei din Apuseni! „Ar fi trait cu totii”

Adauga un comentariu