Actualitate

DECLARATIA ANULUI! Liviu Varciu o iubeste pe Ilinca Vandici! A recunoscut sincer! Vezi reactia ei

Publicat: 03 apr. 2014

Liviu Varciu a spus cuvinte frumoase despre Ilinca Vandici si a marturisit ca o admira mult. Vedeta de la Kanal D o considera pe roscata "o superbitate de femeie.

"Da, sunt indragostit! De viata sunt indragostit. De zilele astea frumoase pe care le am de vreo saptamana. De Dumnezeu pentru ca a facut cumva sa fie bine. Sunt indragostit de Ilinca Vandici", a spus Liviu, prin telefon la WOWBiz.

"O sa ma uit la emisiune pana cand o sa plece Ilinca din platou, atunci o sa inchid televizorul si ma duc sa ma culc. Ilinca e frumoasa, ai fi nebun sau homosexual sa nu fii indragostit de o asemenea femeie. M-as bucura sa creada ce ii spun! Daca vreodata din prietenie o sa iasa o dragoste frumoasa, eu nu o sa o pun relatia noastra la televizor. Suntem maturi si o sa tinem dragostea asta frumoasa pentru noi, daca va fi ceva intre noi", a completat el.

Inainte de interventia telefonica a lui Liviu, Ilinca spunea: "Ma cunosc de mult cu el. Ne-am intalnit de multe ori. Simpatia exista! Daca e sa fie ceva, vin si va spun. Nu m-am ascuns niciodata! Ne cunoastem de cand e lumea si pamantul, de vreo noua ani. Sunt o tipa singura, nu am obligatii. Sunt tanara, frumoasa, seducatoare… E greu sa nu isi doreasca barbatii sa ma cunoasca mai bine. Suntem oameni, suntem colegi, prieteni. Nu stiu daca exista chimie intre noi".loading...

Adauga un comentariu