Scena artistica din Romania

Declaratia dura a actritei Natalie Ester dupa moartea lui Razvan Ciobanu: „E ultima ta zi pe pamant, esti fara suflare, dar…”

Publicat: 01 mai 2019
3

Actrita Natalie Ester a comentat, pe pagina sa de Facebook, despre tot ce s-a intamplat dupa moartea regretatului designer Razvan Ciobanu.

„Numele lui Razvan Ciobanu l-am invatat abia azi, sigur il aflasem de mai multa vreme, dar lumile noastre nu stiu sa se fi intersectat vreodata si poate ca de-aia n-am retinut personajul.

Rolul lui pe pamant s-a incheiat prea devreme, din pacate, imi pare foarte rau pentru suferinta celor care l-au iubit si acum il plang.

De la viata lui nu am apucat sa invat nimic, dar de la moartea lui am primit, in schimb, o lectie cumplita despre multi romani, crestini si oameni, totodata.

Atata lipsa de decenta nu credeam ca se poate. Pe Facebook, in zi de sfanta sarbatoare a Invierii, lumea cerne ura. Inimaginabil.

Te voi tine minte, Razvan Ciobanu. E ultima ta zi pe pamant, esti fara suflare, dar tii lumii oglinda in fata si ce vedem in ea e cumplit.

Sper sa intre omenirea in renovare, altfel respira absolut degeaba”, a scris Natalie Ester in mediul online.

Designerul Razvan Ciobanu a murit duminica noaptea intr-un accident rutier produs in localitatea Sacele din judetul Constanta. Masina in care a murit designerul Razvan Ciobanu nu se afla in proprietatea creatorului de moda. Surse din randul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea ca autoturismul apartine unei femei care, cel mai probabil, i-o imprumutase.Trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a fost depus marti la capela cimitirului Progresul din Bucuresti. Inmormantarea va avea loc joi.

Adauga un comentariu