National

Declaratia lui Sorin Oprescu in legatura cu dezinfectantii de la Hexi Pharma. „Este exagerata chestiunea cu infectii care provoaca moartea oamenilor”

Publicat: 10 mai 2016
Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei si fost director al Spitalului Universitar din Bucuresti, a declarat astazi ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si a sustinut ca „este exagerata chestiunea cu infectii care provoaca moartea oamenilor”. Acesta a fost prezent astazi la sediul Curtii de Apel Bucuresti, unde se judeca o contestatie depusa in dosarul in care este trimis in judecata pentru coruptie.  Oprescu le-a declarat jurnalistilor ca nu il cunoaste pe Dan Condrea, ci pe tatal acestuia, care era farmacist sef la Spitalul Universitar.
Intrebat daca ar avea curajul sa se interneze intr-un spital unde au fost gasiti dezinfectanti diluati, Oprescu a spus: „Da, pentru ca lucrez intr-o sectie de chirurgie, vad si eu care este starea in sectie, care este starea in spital. (…) Este exagerata chestiunea cu infectii care provoaca moartea oamenilor. Nu peste tot. Din ce cauza, cum, concentratie, contracte sunt departe de lucrurile astea, tocmai pentru faptul ca nu am fost in ultimii sapte ani si jumatate in miezul sistemului, dar asta nu a inseamna ca nu am avut grija de spitalele pe care le-am avut in custodie”. Contractul cu Universitar Farma (actuala HehiPharma) a fost semnat, in 1994, pe de o parte de Sorin Oprescu, director la acea vreme al Spitalului Universitar, si pe de alta parte de Ion Mateescu si Virgil Condrea, director, respectiv sef de productie al Universitar Farma. 


loading...

Comentarii
  • NU EXISTA INFRACTORI DESTEPTI CI ANCHETATORI PROSTI SAU CORUPTI,LA NOI IN ROMANICA SUNT CORUPTI TOTI PORCURORII AU CASE DE VACANTA SI VILE PE VALEA PRAHOVEI,ASA CA NU MAI CAUTATI DREPTATEA IN BISERICI CI LA VOI ESTE ;A POPORUL ASTA ROMAN ASUPRIT,DE 2000 DE ANI.VOI ROMANII VETI FI IN STARE SA FITI CEI MAI BUNI ,DOVEDITI ASTA ,ACUMA TOATA LUMEA ESTE A VOSTRA,RIDICATI-VA SI DOVEDITI Ca nu degeaba a-ti suferit 2000 de ani.ROMANI TREZITIVA DIN PROSTIE!

Adauga un comentariu