Mozaic muzical

Declaratia neasteptata a Laviniei Parva! Sotia lui Stefan Banica Jr. a dat din casa: „Copilul va veni”

Publicat: 26 iul. 2018
3

Lavinia Parva traieste de cativa ani o frumoasa poveste de dragoaste alaturi de Stefan Banica Jr. Dupa divortul de Andreea Marin cantaretul si-a gasit fericirea in bratele unei femei care ii seamana leit fostei sotii si cei doi s-au casatorit anul trecut.

Sotia lui Stefan spune ca se simte implinita atata din punct de vedere profesional cat si din punct de vedere sentimental. Lavinia nu exclude posibilitatea de a avea un copil, insa prefera sa nu isi faca planuri in acest sens.

"Orice femeie la un moment dat isi doreste un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine cand e momentul. Cu siguranta ca e binevenit, daca Dumnezeu vrea, copilul va veni in viata noastra. Noi suntem la fel de fericiti ca inainte de a face acest pas.

Cred ca e o chimie intre noi doi, o compatibiitate. Fiecare om in viata intalneste un om important de la care are multe lucruri de invatat, cu care se intampla sa faca o familie. Mi-a placut mereu sa stau langa oameni de la care am ce invata", a declarat Lavinia Parva pentru cancan.

Adauga un comentariu