Magazin

Declaratia socanta a Larisei Dragulescu – A ramas APROAPE SURDA

Publicat: 09 iul. 2013
1

Dupa ce Alexandra Stan a iesit in public cu povestea violentelor la care a fost supusa de impresarul ei, tot mai multe dintre persoanele cunoscute ale showbizului romanesc au prins curaj si au inceput sa vorbeasca despre traumele lor.

Printre aceestea se numara si Larisa Dragulescu, care a marturisit in emisiunea „Telefonul de la miezul noptii” ca a ramas cu traume dupa bataile incasate de la fostul sot, Marian Dragulescu.

„Noi mai intai ne-am despartit. Am divortat, apoi am zis sa ne mai dam o sansa, sa mai incercam. Insa a iesit mai rau decat ne asteptam. Fostul sot m-a acuzat ca sunt violenta, desi a fost invers. Am auzit ca Alexandra Stan are probleme cu auzul dupa ce a fost batuta. Aceeasi problema am si eu. Am ramas cu pierdere de 40% a auzului pe partea unde am fost lovita. Nu se mai poate recupera. Am facut toate investigatiile, inclusiv audiograma, si asa a iesit. Totusi, ma descurc”, a marturisit Larisa.

Larisa si Marian Dragulescu au fost casatoriti doar doi ani, intre 2006 si 2008, casnicia lor terminandu-se cu scandal. Au impreuna doi copii, motiv de vesnice dispute intre cei doi, cele mai dese acuzatii fiind acelea ca Marian Dragulescu nu se intereseaza de soarta lor si nu le plateste pensie alimentara.

Adauga un comentariu