Stiri si curiozitati

Declaratia sotului, care a deranjat-o pe Oana Roman la ziua fiicei lor

Publicat: 18 feb. 2019

A fost sarbatoare mare in sanul familiei Roman. Izabela, fiica Oanei Roman si a lui Marius Elisei, a implinit cinci anisori, asa ca micuta a primit cadou o petrecere ca-n povesti, organizata la un loc de joaca cunoscut din Capitala.

Oana si Marius Elisei au avut grija ca micutei sa nu-i lipseasca nimic. Au adus zane, printese si un tort urias, pentru a o sarbatori cum se cuvine pe fiica lor. De la petrecere nu puteau sa lipseasca Mioara Roman, bunica Izabelei, dar si sotii Deea si Dinu Maxer, impreuna cu fiul lor, Andreas.

Cand s-a trecut insa la declaratii, spiritele s-au incins, iar Oana Roman si Marius Elisei s-au contrat mai abitir ca niciodata.

”I-am promis Izabelei ca nu o las singura. Asa ca daca Oana nu mai poate face copii, ii fac cu altcineva”. Cuvintele sotului nu i-au picat deloc bine Oanei, care a incercat sa-i taie acestuia avantul de mare cuceritor. ”Eu as dori o mama purtatoare, dar legea din Romania nu ne da voie. De la ultima operatie eu nu mai pot face copii”.

Oana Roman a avut o nastere cu probleme. Fiica fostului premier Petre Roman a fost pe punctul sa-si piarda viata in urma unei operatii survenite din cauza complicatiilor avute la nastere.loading...

Adauga un comentariu