Magazin

Declaratie BOMBA a lui Adrian Sarbu

Publicat: 06 aug. 2014
1

In urma cu cateva zile, Adrian Sarbu, ex-mogulul PRO TV, a fost invitat pe plaja de la Vadu, unde a vorbit in fata unor tineri corporatisti aflati acolo la un seminar organizat de o banca din Romania.

Sarbu a vorbit deschis despre cum a creat PRO TV, despre cum a lansat brandul tabloid „Stirile de la ora 5” si de ce a fost nevoit sa faca acest lucru, despre cum a cumparat ziarul „Gandul” si cum il deranjeaza „teasingurile fortate” folosite de Gandul.info.

Unul dintre cei prezenti, Cristian Niculescu, consultant comunicare la C.S.N. Meridian, a inregistrat fragmente din discursul lui Adrian Sarbu si le-a postat pe Youtube.

„Din plictiseala,pentru ca plictiseala este un foarte important vector al creativitatii, am creat acest PRO TV, care, bineinteles ca trebuia sa fie altfel”.

„Am testat tot poporul roman, l-am testat cu PRO TV si am vrut sa vedem daca poporul roman poate fi convins ca el conteaza la nivel global si am facut campania pro-NATO daca va amintiti (…) si am incercat acest exercitiu si, intr-adevar, a venit Clinton la Bucuresti si am primit o promisiune ca o sa intram in NATO”.

Sursa: reportervirtual.ro.

Adauga un comentariu