Magazin

Declaratie bomba a lui Bote: Victor A INSELAT-O de mai multe ori pe Bianca

Publicat: 07 feb. 2014
1

Bianca Dragusanu si designerul Catalin Botezatu au trait o frumoasa poveste de dragoste, relatia cu acesta fiind, de altfel, trambulina catre statutul de vedeta al roscatei.

Bianca si Catalin s-au despartit tot din cauza lui Adrian Cristea. Roscata si creatorul de moda au ramas insa buni prieteni si aceasta inca ii face confidente fostului iubit. La un moment dat, Bianca i s-a plans lui Catalin ca Victor a inselat-o de nenumarate ori in timpul casniciei lor de numai 4 luni.

Citeste si: Adevaratul motiv pentru care Victor Slav a divortat de Bianca

Invitat in emisiunea „Acces Direct”, Bote a incercat sa ii ia apararea fostei iubite si chiar sa explice ca nu ea este cea care a facut primul pas spre infidelitate.

„Mi-a spus ca lucrurile nu stau chiar asa cum scrie in presa. Bianca mi-a zis ultima oara, cand am vorbit: «Tu stii de cate ori l-am prins ca m-a inselat pe Victor?». Mi-a spus ca a tacut ca sa nu se faca de… Isi dorea de mai mult timp sa divorteze”, a spus Bote.

Citeste si: Bianca Dragusanu, suparata pe cei ce-i dau sfaturi. Vezi ce le-a transmis

Acesta nu pare sa uite trecutul lui cu Bianca si, mai mult, nu poate trece cu vederea ca si el a fost inselat, dar nu omite, in cazul roscatei, ipoteza razbunarii:

„Nu cred ca Bianca a avut vreo «dragoste a vietii». Ea e o femeie libera. Ii place sa aiba un catelus, in lesa, poate sa fie si un iubit. Nu ii place sa fie singura, ii place sa fie inconjurata de prieteni. Daca iubita mea ar pleca la Paris cu altcineva, i-as rupe dintii. Daca este vorba de platit o polita, atunci se poate face acest lucru”, a mai spus Bote la „Acces direct”.

Comentarii
Adauga un comentariu