National

Declaratie CUTREMURATOARE: „Boureanu, un derbedeu. 25 de ani de PUSCARIE pentru …..”

Publicat: 20 sept. 2016
1
Actrita Draga Olteanu Matei a propus luni, intr-o emisiune TV, sa facem o petitie catre Parlament pentru a sanctiona violenta in familie cu 25 de ani de inchisoare, facand referire la cazul Cristian Boureanu, iar pe politician l-a catalogat ca fiind „un derbedeu”.
Vezi si: VIDEO! Cristi Boureanu isi taraie fiica! Imagini SOCANTE 
„Propunerea mea este sa facem o petitie catre Parlament, catre CSM, catre Guvern prin care sa le cerem ca celor care isi bat familia si isi maltrateaza copiii sa li se dea 25 de ani de puscarie. Si nu trebuie sa-i execute, ca avem de facut atatea drumuri, nu avem autostrazi… Dar sa li se interzica sa se mai apropie de familia lor”, a propus actrita Draga Olteanu Matei, scrie a3.ro.
Comentarii
    • Hai mars cu intrebarea ta de c.c.t !!! Ce trebuie sa ai copii sa spui ca nu e bine ceea ce a facut? Nu trebuie sa ai nici nepoti, nici copii sa iti dai seama…ca ceea ce a facut ******** asta cu figuri de smecher fraierit.

      Asa te-o invatat ma-ta sa iti bati copii ?

  • EXACT, Cati copii are? Nu ii este rusine ? Le-au placut viata fara obligatii si vin si dau sfaturi…. o comunista imputita. O mare actrita dar in rest un gunoi.
    cine trece prin asa ceva intelege f. bine.

Adauga un comentariu