Actualitate

Declaraţie de ultim moment! Ludovic Orban, despre posibilitatea prelungirii stării de urgenţă sau instituirea stării de alertă – VIDEO

Publicat: 29 apr. 2020

Premierul Ludovic Orban a anunțat că există posibilitatea declanșării stării de alertă, după data de 15 mai, în contextul pandemiei de COVID-19.

Interpelat dacă s-ar putea impune, după data de 15 mai, instituirea stării de alertă în România, premierul Ludovic Orban a răspuns:

„Noi avem în evaluare toate posibilitățile, de la prelungirea stării de urgență, instituirea stării de alertă, emiterea Ordinului privitor la epidemie cu risc major și varianta în care nu va fi necesară nicio formă specială. Decizia o vom lua pe măsură de ce apropiem de data de 15 mai și decizia va depinde de evoluția epidemiei. În cazul în care ne menținem pe trendul pe care suntem astăzi, ba chiar vom avea o reducere a numărului de persoane infectate, cu siguranță că vom lua deciziile în conformitate cu evoluția epidemiei.

Deocamdată nu scoatem din calcul niciuna dintre variante și sigur, există și varianta stării de alertă, care permite menținerea restricțiilor prin intermediul deciziilor care se iau la nivelul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, dar avem și alte variante”.

Comentarii
  • La stare de alerta desfiintati si pensiile speciale ale parlamentarilor ,senatorilor si primarilor respectiv reveniti la votul poporului cu parlament unicameral cu 300 de bucati de parlamentari ,NU?
    Domnilor de la PNL asta vrea poporul ,altfel PSD-ul va creste ca aluatul la dospit cu multa drosjdie la caldura PNL-ului .

  • La Belcesti primarul Ing.Ciobanita Constantin zis Titi ,nu se mai trezeste din bautura ,cheltuie banii Belcestenilor ,aiurea ,are cumparate doar 2 Dastere din care la unul i-a gripat motorul, soferul si consilierul personal, incultul Chihaia Mihai .
    Nici aici Pnl nu mai scoate primar un asa specimen Ciobanete Titi ,tot PSD scoate primar pe Tanase Dumitru din Ulmi ,un gospodar fiu al satului .

  • Un paduche fara cur in pantaloni acest Ciobanita ca nimeni nu-l suporta de arogant si fanfaron ce este ,un avorton cu ochi care s-a inconjurat numai de penali si hoti .

  • Daca Savarache e penal ,Pavaluc -Parintele cum e ?Ca a facut munca in folosul comunitatii si primarul l-a angajat si pe el si pe nevasta-sa ca ia dat nitel pasarica ?

  • Alo domnilor consateni va pun si eu o antrebare au venit pesedisti penelisti si v au fortat sa pune ti stampila pe un membru de al lor,?????.Daca nici dupa 30 de ani nu sti ti sa alegd ti neghina de grau e pacat .A sa ca va merita ti soarta .Daca nici la tara nu alege ti om gospodar cinstit si corec nu mai vorbesc. E un proverb Ce semeni aia culegi .Ce primar alege ti rezultatele alea le ave ti.

Adauga un comentariu