National

Declaratie INCREDIBILA:” PNL mai bine i-ar nominaliza pe Guta, Adi Minune sau Salam „

Publicat: 13 oct. 2016
1
Radu Moraru se arata dezamagit de hotararea liberalilor de a o inregimenta pe moderatoarea TV Denise Rifai pentru alegerile parlamentare din decembrie. Jurnalistul a criticat dur pe nasul.tv decizia PNL-ului, pe care o considera nepotrivita.
„In aceste zile importante pentru ce se va vota pe 11 Decembrie, PNL joaca dezastruos! In Parlament e vazut ca o „caruta” a PSD-ului, in plan economic nu vine cu nimic iar la Imagine joaca penibil. Am aflat ca Alina Gorghiu, Presedintele PNL, ne propune sa votam doua nume din industria tv: Denise Rifai si Simona Gherghe. Eu i-as propune sa ii nominalizeze pe Guta, Adi Minune, Salam etc. Nici Gadea, Dana Grecu sau ofiterii de la Digi 24 nu sint de neglijat ! Am aflat ca Denise Rifai e specialista in domeniul economic, o spune Gorghiu si o spune si un fost ministru de Finante PDL ! Abia astept sa o am pe Denise la NASUL, sa o invirt pe partea economica! Abia astept sa o am pe Simona Gherghe in emisiune sa stabilim impreuna cita ceara in urechi e bine sa ai si cite mizerii se pot emana la o emisiune poreclita „Abces Direct” !
Draga Alina Gorghiu, promit sa il votez pe Guta, dar niciodata PNL-ul Rifai sau Gherghe! La ce prostii debitati voi astia de la PNL, cred ca Neamul Romanesc chiar are nevoie de o experienta de 50% Dragnea & PSD ! Chiar 60% ! Ne meritam soarta!”, a spus Radu Moraru.
Adauga un comentariu