National

Declaratie SOC a lui Teodor Melescanu despre actiunile justitiei din ultima perioada

Publicat: 26 oct. 2014
1

Candidatul independent la Presedintie Teodor Melescanu spune ca actiunile ”foarte vizibile” din justitie din ultimele saptamani sunt ”un element de campanie”

Potrivit lui Melescanu, actiunile justitiei, „impreuna cu alte teme parazitare”, nu au permis candidatilor sa isi prezinte programele pe care le propun alegatorilor, informeaza Mediafax.

Citeste si Teodor Melescanu: Ponta, bun de premier

Prezent, duminica, la Valenii de Munte, in judetul Prahova, Teodor Melescanu a afirmat, intrebat cum comenteaza actiunile din justitie din ultima perioada, ca acestea reprezinta „unul din elementele de campanie, impreuna cu alte teme parazitare, care de fapt nu au permis candidatilor sa isi prezinte programele”.

Citeste si Melescanu: „As accepta sa fiu sustinut de ACL, daca IOHANNIS ar fi declarat INCOMPATIBIL”

Melescanu a spus ca, in opinia sa, actiunile legate de justitie din ultima perioada abat atentia electoratului.

„Mi se pare si mie ca se abate de fapt atentia de la prezentarea programului. Aceasta parazitare sau capusare, cum vreti sa ii spuneti, nu permite candidatilor sa isi prezinte programele”, a adaugat Teodor Melescanu.

Comentarii
  • M-ai cheagule, securist, parazit ordinar tu nu a-i vrea ca pentru voi talharii, sa se inchida tote institutile statului ca voi sa va puteti face toate demersurile jeg-os ordinar

Adauga un comentariu