International

Declaratie SOCANTA: „Putin a inceput un razboi pe VIATA si pe MOARTE”

Publicat: 18 feb. 2015
1
Fostul sef de stat georgian Mihail Saakasvili a apreciat marti, intr-un interviu pentru postul de televiziune Rustavi-2, ca presedintele rus Vladimir Putin va lupta pana cand va restabili Uniunea Sovietica, relateaza portalul Gruzia Online.
„Vladimir Putin a decis in mod clar ca este razboiul sau pe viata si pe moarte, razboiul pentru restabilirea Uniunii Sovietice. Pentru el, independenta Georgiei, Azerbaidjanului, Armeniei, Ucrainei este o anomalie, la fel cum era pentru bolsevici independenta Georgiei. Prin urmare, va duce aceasta lupta pana la capat, nu exista niciun dubiu”, a apreciat Saakasvili, numit recent la conducerea Consiliului consultativ international pentru reforme in Ucraina.
Referindu-se la armistitiul intre Kiev si rebelii prorusi din estul Ucrainei, noul consilier al presedintelui ucrainean a declarat ca Petro Porosenko era constient in momentul anuntarii incetarii focului ca cealalta parte nu o va respecta. In opinia sa, „Rusia vrea sa ocupe Debalteve„, un important nord feroviar, „pentru a asigura legaturile intre teritoriile pe care le controleaza”.
Comentarii
  • Stati linistiti ca au m-ai fost si alti nebunii si dictatorii inaintea lui ca HITLER; STALIN,BIN LADEN si multi alti si s-au dus in piz-da mami lor, asa se va duce si acest descreerat in piz-da masi, nimeni nu este nemuritor!

Adauga un comentariu