National

Declaratie surprinzatoare a invatatoarei care a cerut bani de cadouri

Publicat: 31 dec. 2013
1
Desi a fost filmata in timp ce le cerea bani parintilor elevilor de la clasa la care preda, invatatoarea Dana Blandu sustine ca nu a pretins niciodata folosuri materiale. Mai mult, ea a ras cand a auzit de acuzele ce i se aduc. Intrebata  daca le-a cerut bani parintilor unor elevi pentru cadouri de Craciun, invatatoarea Dana Blandu a negat ca ar fi cerut bani.
„Adevarul o sa iasa la lumina. Eu va doresc Sarbatori Fericite. Multa sanatate va doresc! Bineinteles ca nu”. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2, in legatura cu presupusele fapte penale savarsite de invatatoarea Dana Blindu de la Scoala nr. 10 din Capitala. 
Ancheta in acest caz a inceput dupa ce in presa a fost prezentata o inregistrare video, in care este surprinsa o discutie intre parinti si invatatoarea Dana Blandu de la Scoala nr. 10 din Capitala, care cere bani pentru cadourile de sarbatori. Parintii ii reproseaza invatatoarei ca le cere prea multi bani, aceasta spunand ca trebuie sa fie oferite cadouri atat secretarei scolii si bibliotecarei, cat si paznicilor si femeilor de serviciu, potrivit romaniatv.net.
Adauga un comentariu