Sport

Declaratie ULUITOARE a celui care a descoperit-o pe Simona Halep: „Mi-a facut mult rau!”

Publicat: 27 oct. 2014
1
Cel care a descoperit-o pe Simona Halep, antrenorul Firicel Tomai, a vorbit pentru presa turca despre experienta pe care a avut-o cu jucatoarea noastra.
Firicel Tomai este un cunoscut descoperitor de talente, care s-a remarcat si prin antrenarea lui Victor Hanescu. Declaratii pe care acesta le-a dat , sunt incredibile.

Citeste si: Prima reactie a Serenei Williams dupa finala cu Simona Halep

„Prima data am vazut-o la un meci pe care-l juca langa terenul pe care faceam antrenament cu Victor Hanescu, am intrebat-o daca e favorita nr. 1 si mi-a raspuns ca nu e….atunci i-am spus ca ar trebui sa castige acel turneu si l-a castigat! In plus, era foarte introvertita, nu putea vorbi nici la telefon decat cu familia. Stilul ei de joc era foarte haotic, lovea toate mingile tare chiar daca gresea, tehnica nu o ajuta deloc. Simona este o jucatoare talentata! Ajunseseram impreuna pe locul 38, moment in care eu m-am imbolnavit si nu am mai putut continua.Dar daca ea nu facea toate schimbarile pe care le consideram necesare, nu ajungea mai sus de locul 50! Istoria celor patru ani e complexa si mi-a facut mult rau!”, a spus antrenorul, pentru presa turca. A batut jucatoarele din top zece si s-a facut remarcata peste tot in lume.

Citeste si:Presa internationala, despre finala pierduta de Simona Halep in fata Serenei Williams

 „Dupa ce si-a facut jocul si multe alte lucruri necesare, Simona si-a crescut potentialul mult, ea de fapt a batut jucatoare din top 10 cand ea se plasa atunci doar in jurul locului 100! Pentru Simona am facut tot ce era nevoie sa ajunga in top 5 jucatoare din lume!”, a mai completat el.
Chiar daca Simona Halep este sportivul momentului in Romania, constanteanca reusind ieri o finala la Turneul Campionilor, exista destui oameni din fenomen care nu se inscriu in corul laudatorilor campioanei noastre.
Adauga un comentariu