National

DECLARATIE ZGUDUITOARE. Judecatoarea CCR Aspazia Cojocaru: Eu nu vreau sa fac puscarie, sa incalc legea nu pot!

Publicat: 21 aug. 2012
1
Judecatoare Aspazia Cojocaru, unul dintre cei noua magistrati CCR care au dat verdictul in cazul referendumului, care are efect intoarcerea presedintelui Traian Basescu la Cotroceni, l-a criticat dur pe colegul sau, Ion Predescu.
Indignata de declaratia colegului sau, Ioan Predescu, data pentru ziarul Gandul, in care acesta a spus ca „am luptat si noi cum am putut”, precum si de faptul ca presa titreaza ca „Aspazia Cojocaru a inclinat balanta CCR”, judecatoarea a declarat pentru evz.ro:
„Ce inseamna inclinarea balantei? E total nejuridic. Daca s-a stabilit un prag electoral si acesta nu s-a intrunit, ce sa facem acum? Sa incalcam legea? Eu nu pot sa fac asa ceva. Intrebati toti studentii mei. Unul singur daca gasiti sa va spuna altceva, va rog sa mi-l aratati. Daca nu s-a atins pragul care-i problema? Eu nu vreau sa fac puscarie, sa incalc legea nu pot! Ce inseamna „Am luptat si noi cat am putut”?!. Transmiteti-i domnului Predescu sa lupte in continuare singur. Eu nu incalc legea! “
Este prima femeie care a ajuns in componenta CCR. A fost numita judecator de catre Camera Deputatilor, in 2004, pentru un mandat de noua ani. Are 66 de ani, este nascuta in Lozna, Botosani. E casatorita si are un copil. A absolvit Facultatea de Drept – Universitatea Bucuresti, in 1972, si Facultatea Internationala de Drept Comparat, Strasbourg, Franta, 1978 – 1980. Specializata in drept civil, in 1991 a primit Premiul Academiei Romane „Nicolae Titulescu”. Prof. univ. dr este autor si coautor al numeroase tratate si monografii.
sursa: evz.ro
Comentarii
  • dubios om,se teme de inchisoare,de un detinut care-i scrie,de predescu,colegu pe care-l ameninta indirect(ca intre colegi),e manevrata si manevrabila in toate directiile,cine o fi propus-o din psd(sau din sri?)

  • Da, corect ii e frica de pușcărie. A fost șantajata clar de oamenii lui Base. De ce nu a votat de la inceput asa?
    O tara de *****

      • Bine ai zis ! Mana lui Basescu garantata ! Atunci Predescu si cei care au votat pentru VALIDARE ar trebui sa faca puscarie. RESTUL DE SAPTE MIL DE ROMANI PUSCARIE, SI TOTI USL PUSCARIE. MERGEM TOTI FRATE LA PUSCARIE CA ASA VREA BASE. TREMURA DE FRICA ACEASCA HOASCA ! A MITUITO BINE BASESCU ! USLISTI PROSTI ! VA TRADEAZA OAMENII VOSTRI.

  • Bravo tanti !!!! E mai fain sa fii corect si cu legea in mana … De ce mancati Rahat pe paine aia cu comment urile ca e mana lu Base, etc ????!!!!! S A Aplicat legea Vite Incalatate inculte si bolsevice ce sunteti !!! Nimic mai mult, nimic mai putin !!!! Ce ati vazut la temBelizor a fost un circ prost pt imbecili si boi inculti ca voi …. Vi s a facut de cozi la Lapte ??? Marsh in China futuv as sa va fut de Loaze cretine !!!! De aia Iasiul e in halul care e : ca dobitoci ca voi l ati votat pa Simirad , Nichita si restul !!!!! Ne meritam rahatul de oras la asa rahat de alegaturi comunisti !!!! Sa traiti prost si sa va futa marinarul 24 din 24 !!!!!!

Adauga un comentariu