Actualitate

Declaratii de presa facute de Klaus Iohannis! Iata ce spune presedintele Romaniei

Publicat: 15 mai 2019
1

Peste cateva momente, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa. Momentan nu se cunosc principalele subiecte pe care Klaus Iohannis le va aborda, dar potrivit unor surse, presedintele va vorbi despre numirea celor trei ministri.

Lia Olguta Vasilescu: Cand Iohannis spune ca economia merge rau, trebuie sa ne asteptam ca va merge bine

'' Inainte de sarbatori s-au certat intre ei. Au venit cu trei propuneri pentru o remaniere. Persoanele propuse: Nicolicea, Florea si Brailoiu. Le-am spus atunci ca nu sunt de acord cu aceasta remaniere, care nu aduce nimic nou, nimic bun. Astazi le-am dat pesedistilor refuzul meu si in scris, ca sa inteleaga mai bine ca nu sunt de acord cu aceasta remaniere", a spus Klaus Iohannis.

Comentarii
  • Am citit cu vie luare-aminte cujetarea mult prea intelijentului nostru președinte, rămânând înduioșat de profunzimea reflecției, subtilitatea exprimării și clarviziunea politică, dublată de un acut simț al oportunității în toate cele, inclusiv în trebile publice. Apoi m-a lovit în moalele capului o bănuială, cu efect de măciucă, despre ce va să fie și nu vă spune nimeni. Dacă sunt sigur pe ce cred că am înțeles ? Da, în proporție de peste 90%. Păstrez secretul până la anunțarea rezultatului la europarlamentare, ca să antamăm rezultatul la prezidențiale.

  • Uitasem s-adaug, cineva a fost suficient de imprudent, încât să împingă miza prea departe. E ori la bal, ori la spital, via Parchet, din cauză de Eliseu Ghenea. Pour les connaisseurs…

Adauga un comentariu