Actualitate

Declaratii de ultima ora! Ce spune Marius Budai despre  cresterea pensiilor si a salariilor

Publicat: 20 feb. 2019
1

Marius Budai, ministrul Muncii, a declarat ca bugetul Ministerului Muncii pentru anul 2019 curpinde toate sumele necesare cresterii de salarii si pensii. ''Este notabil ca in acest an, dupa 12 ani, la bugetul de pensii avem un excedent. Avem asigurate sumele necesare platii drepturilor de asistenta sociala, ajutoarele sociale, alocatiile de stat pentru copii, indemnizatiilor de crestere a copilului si alte tipuri de prestatii si indemnizatii sociale”, a spus Marius Budai.

Ministrul Muncii, Marius Budai, a ramas fara permis de conducere. Politistii ieseni au actionat prompt

„Ca urmare a deciziei Parlamentului de suplimentare a bugetului Ministerului Muncii cu suma de 2,13 miliarde de lei in vederea majorarii alocatiilor de stat prin legea bugetului pe anul 2019, Ministerul Muncii a intocmit un proiect de ordonanta de urgenta care a fost adoptat ieri. Ordonanta a fost adoptata, dar pentru a putea face plata alocatiilor aveam nevoie ca domnul presedinte sa promulge legea bugetului”, a mai spus ministrul Muncii, miercuri, la Ministerul Muncii. ''Este decizia presedintelui daca promulga sau nu bugetul”, a adaugat ministrul Marius Budai.
 
Comentarii
  • Bai „sinistrule” cu adevarat esti sinistru daca cerci sa arati ca nu au crescut pensiile si salariile, Daca nu au crescut in ultimii trei ani insemna ca le-a crescut basescu –bravo voua,,, ne meritam tara cu asa dreapta gindire se poate si mai rau mai sunt nbasissti in tara care pling dupa parcuri in mlastini si terenuri de sport in panta facute pe sume colosale cu diferenta in buzunarele celor care acum spun ca nu sunt vinoveti.

Adauga un comentariu