Stiri si curiozitati

Declaratii emotionante facute de George Burcea, sotul Andreei Balan, despre starea in care se afla artista

Publicat: 26 mart. 2019

George Burcea a notat un mesaj pe internet despre relatia dintre el si Andreea Balan.

In urma cu o zi, Andreea Balan a postat pe internet un vlog prin care a povestit chinurile prin care a trecut, dupa ce a nascut pentru a doua oara prin cezariana o fetita, pe Clara. Artista a facut marturisiri incredibile despre perioada in care a stat in spital si despre tratamentul pe care l-a primit.

Alaturi de ea a fost mereu sotul ei, George Burcea. In aceasta dimineata, George a postat pe retelele de socializare un mesaj care ii vizeaza direct pe cei doi.

”Pentru ca problema ta este si problema mea. Pentru ca patul tau de spital este si patul meu. Pentru ca zambetul tau este si zambetul meu. Pentru ca ai tai copii sunt ai nostri copii. Pentru ca familia mea sunteti voi, mamiciule. Pentru ca va iubesc”, este mesajul pe care George Burcea l-a postat.

Andreea Balan a postat pe canalul ei de Youtube un vlog direct de pe patul de spital. Artista a povestit clipele de groaza prin care a trecut in institutul medical. Andreea Balan si-a inceput ”abrupt” vlogul: “Nu conteaza ce efecte secundare are morfina! Va rog sa-mi dati, ca mor de durere”. Apoi, ea a continuat sa povesteasca ororile prin care a trecut de-a lungul zilelor in spital, dupa ce a nascut prin cezariana cel de-al doilea copil.

“Cand vad branule si seringi ma doare de dinainte sa fiu intepata numai cand ma gandesc la cat de intepata am fost acum 3 saptamani. Am ajuns la spital a treia oara, tasnea sangele pur si simplu din operatie. Pe 20 martie iar am sangerat, nu la fel de mult ca data trecuta. A fost o operatie foarte grea, au curatat tot ce era de curatat. In principiu, nu mai am niciun hematom”, a povestit Andreea Balan.loading...

Adauga un comentariu