Local

Declaraţiile cutremurătoare ale fetiţei abuzate sexual de primarul din Iaşi, reales în funcţie: „Am vrut să fug, dar am fost bătută”

Publicat: 04 oct. 2020

Una dintre victimele primarului din Mogoşeşti, reales în funcție, chiar şi după ce a întreţinut relaţii sexuale cu minore chiar în primărie, a vorbit despre drama prin care a trecut. Totul s-a petrecut în 2007, dar informațiile despre acest abuz au apărut în presă deși autoritățile știau de el încă de atunci.

Fata, care atunci avea 16 ani, mărturisește că a fost răpită de un traficant de minori şi violată de primar chiar în sediul primăriei. Victima este revoltată că primarul are în dosar doar calitatea de martor şi îl suspectează că a scăpat de condamnare beneficiind de relaţii şi de influenţă.

„- A venit omul, a tras de noi… Pur și simplu ne-a folosit pe toate.
– Crezi că din ce s-a întâmplat acolo, primarul ar fi putut să-și dea seama că sunteți acolo împotriva voinței voastre?
– Da, normal că ar fi putut să-și dea seama. Dar acel primar era și el beat sau drogat. Nu știu ce s-a întâmplat că omul pur și simplu s-a folosit de noi. Ne-a forțat.
– Adică, era un viol?
– Da.
– Noi am început să plângem, să ne speriem… Dar persoana care ne-a luat și ne-a duş a luat bani în ziua respectivă pentru noi.
– Erau pe atunci vreo 10 milioane. O sumă mare.
– Eu una am reușit să scap. Am prins momentul, era ușa deschisă și am reușit să scap. Atunci. Am reușit să scap, dar m-a prins și am fost bătută. Ne-a ținut și sechestrate…”

Fiul unui polițist a fost proxenetul de serviciu

Primarul, spune victima, a fost primul și singurul ei client. Cel care o sechestrase în scopul de a o trafica, aflase între timp că adolescenţa e căutată de poliție, pentru că părinții o dăduseră dispărută. Așa că pentru a scăpa de probleme, a amenințat-o că o omoară dacă vorbește și i-a dat drumul acasă.

De fapt, proxenetul ei făcea parte dintr-o rețea mai amplă de trafic de minore care se întindea până în Italia, condusă de Costel Cojocaru, fiul șefului de la Cercetări Penale din Pașcani.

Mai precis, edilul apelase pentru fete la fiul unui polițist din orașul vecin. Iar victima cu care am stat de vorbă crede că tocmai astfel de legături ar putea explica faptul că plângerea ei încă nu s-a soluționat cu o condamnare.

”- Am procesul și în ziua de zi, ne judecăm și în ziua de azi.
– Despre faptul că primarul are o simplă calitate de martor ce părere ai?
– A făcut el ce a făcut, vă dați seama, fiind și primarul comunei Mogoșești, a făcut ce a făcut ca să iasă cu calitatea de martor. Dar nu e adevărat, nu e martor, e implicat. Pur și simplu l-au spălat, au făcut în așa fel încât l-au scos.
– El a mai făcut, că nu suntem singurele victime noi. Că el a avut și o discotecă, discoteca Campionul de la Mogoșești. A mai făcut și pe acolo. Sunt mai multe fete, mai multe reclamații. Dar omul are relații, e susținut de undeva și de asta a și scăpat și scapă în continuare… și va scăpa.
– Lumea din comună lui îl susține…”

Primarul, Butnariu Damian, în calitate de martor a confirmat în faţa instanţei faptul că a întreținut raporturi sexuale în sediul primăriei din comună Mogoșești-Siret, plătindu-i inculpatului pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere.

Potrivit raportului de evaluare reținut de instanță, victimele au descris cu claritate experiența traumatică. Potrivit specialiștilor, aceastea au suferit de sindrom de stres postraumatic și tulburări asociate acestuia.

Comentarii
  • Pe buneee?! Voua fetitele producatoare nici usturoi nu ati mancat si nici gura nu va pute!!! Uitati-va in oglinda fetitelor si ganditi-va bine! De ce nu v -ati dus sa va angajati? Sau era mai simplu sa dati cu pasarica si sa curga banii!?!

  • baai sunteti idioti? voi nu intelgeti ca pestele a luat banii de la primar nu fetele, traficantul de minori a luat banii ca le-a pus la dispozitie fetele la viol. Ce lume proasta cum de l-au reales primar, zau ca numai votantii au vina ca aleg toti prostii, idiotii, violatorii, hotii si etc. Asta trebuia sa stea demult la zabrele si inca mai este primar, duca-se… sigur a si furat multi bani din primarie, da el puscaria peste el de o sa se sature de putza tanara. nu are nevasta ?o fi pedofil?

  • erau in practica la primarie.chiar? acuma ce e cu ele.?asta nu i important.da cei care le a adus.alea stiri nu un primar beat care nu stie probabil ce a facut…..

  • ei nu stie cea facut ca era beat …. primarul este in reteaua de trafic de persoane hai… ca era beat dar se vede ca e reteaua de trafic de persoane pentru ca fata spune ca a mai incercat si cu alte fete din sat. bai da nu s-a gasit unul sa-i taie su-la la acel nemernic de primar golanul si hotul satului ?procesul se judeca pana acum????? ce justitie!!!!primarul adica infractorul reprezinta pericol public trebuie strans mai repede la zdup

Adauga un comentariu