Stiri si curiozitati

Declaratiile tulburatoare ale tatalui tinerei agresate in scara blocului din Alba Iulia

Publicat: 22 nov. 2018
3

Tatal tinerei care a fost talharita in scara unui bloc din Alba Iulia sustine ca agresorul (Nicolae Dragoi, un infractor recidivist, eliberat recent din inchisoare) a fost un las. El a adaugat ca ar dori sa stea doua minute fata in fata cu acesta.

„Cand am vazut imaginile as fi vrut sa stau cu individul acela fata in fata, doua minute. Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi”, a spus tatal tinerei batute si jefuite.

Omul este de parere ca o parte din vina o poarta si politicienii, care au votat legea recursului compensatoriu, in urma caruia au iesit din inchisoare foarte multe persoane care au comis infractiuni grave, scrie Observator.tv.

„I-am vazut cazierul… Nenorociti sunt cei care au dat legile astea, de i-au scos afara. As fi curios sa-l intrebati pe Tudorel, sa-i aratati, daca o simti el ceva cand a primit lovitura fiica mea si a ajuns in starea asta. Nu se poate asa ceva, in ce tara traiesti ca sa eliberezi infractorii astia. Ei sunt la fel de vinovati. In momentele astea ii consider mai nenorociti pe ei decat pe acela”, a mai adaugat barbatul.

Reamintim ca pe 17 noiembrie, un barbat a talharit, in scara unui bloc din Alba Iulia, o tanara, furandu-i telefonul. Scena socanta a fost surprinsa de camerele de luat vederi. El a fost prins de politie si a fost arestat pentru 30 de zile.

Adauga un comentariu