Cancan ultimă oră

Deea Codrea este o mămică fericită: Ce nume i-a pus băiețelului!

Publicat: 12 oct. 2021
Deea Codrea
Deea Codrea a devenit cunoscută după participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” Deea Codrea este o mămică fericită după ce a născut zilele trecute un băiețel perfect sănătos.

Deea Codrea a devenit pentru prima oară mămică. Frumoasa brunetă și iubitul ei, Andrei Stoian, se așteptau să fie părinții unei fetițe, pe care voiau să o numească Tokyo. Când Deea a născut, l-au numit pe micuț Iian.

Fashion blogger-ul Deea Codrea a împărtățit cu fanii ei de pe rețelele de socializare primele impresii din postura de mamă.

„Suntem bine. Iian este cel mai minunat bebeluș și a venit pe lume în mod natural, în apă, la 3 kilograme și 850 de grame, azi-noapte la ora 04:01, alături de cel mai bun tătic din lume. Revin curând cu update”, le-a spus fanilor ei Deea Codrea, pe Instagram.

Înainte de a naște, Deea a acuzat niște dureri groaznice și a crezut că va naște înainte de termen. Bloggerița le-a povestit fanilor ei că nici măcar să stea în picioare, din cauza unor probleme cu nervul sciatic. Deea a acuzat atunci probleme de mobiliate și nici nu putea să stea în picioare.

Deea Codrea: Biografie, vârstă, înălțime

Andreea Codrea sau Deea, cum o știe lumea, s-a născut la Pitești, are vârsta de 29 de ani și 1,69 m înălțime. Frumoasa brunetă s-a declarat de mai multe ori deranjată de faptul că este scundă, spunând că mai toate pozele ei sunt făcute de jos în sus, tocmai pentru a părea mai înaltă.

Deea a început încă din timpul liceului să lucreze în modeling, iar după puțin timp și-a făcut popria agenție de modeling. Deși avea doar 18 ani, Deea ținea cursuri săptămânal pentru fete. organiza castingurile pentru fiecare în parte și pregătea eveniente. Deea trebuia să se întâlnească cu clienții, să le vorbească de posibile shooting-uri.

Să conducă o agenție de modeling nu a fost tocami simplu pentru o fată tânără și frumoasă deoarece nu puține au fost momentele în care parteneri de afaceri erau bărbați, iar aceștia încercau să-i facă avansuri.

„La un moment dat, un competitor din județ a venit la mine și mi-a zis că am trei luni la dispoziție să-mi închid agenția, pentru că nu am nicio șansă și că domeniul ăsta e susținut, cumva, de el“, a povestit Deea.

Deea Codrea a divorțat de fostul soț

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a cunoscut fostul soț când avea doar 17 ani și era elevă la un liceu din Pitești. După 6 ani de relație, cei doi s-au căsătorit în 2014. Căsătoria a durat doar doi ani, cei doi luînd decizia să divorțeze. Totuși, cei doi au continuat să lucreze împreună, având împreună o agenție de modeling în Pitești.

Deea Codrea s-a mutat la București după ce a divorțat de soțul ei, spunând că motivul divorțului a fost faptul că au existat anumite neînțelegeri ei.

Deea nu s-a considerat o fată frumoasă și o prietenă apropiată a spus că și-a făcut blog-ul tocmai pentru a putea încheia bartere cu clinici estetice sau alte firme de beauty. Dacă ar fi plătit pe toate operațiile ei estetice, probabil că suma ar fi fost de câteva zeci de mii euro.

 

Adauga un comentariu