Mozaic muzical

Deea Maxer este insarcinata in patru luni

Publicat: 17 mai 2019
3

Deea Maxer este insarcinata cu cel de-al doilea copil. Vedeta a facut anuntul la emisiunea Teo Show, de la postul de televiziune Kanal D. Artista se afla in cea de-a patra luna de sarcina.

Bucurie mare pentru familia artistei Deea Maxer. Vedeta asteapta cel de-al doilea copil. Deea Maxer a vorbit despre sarcina sa la emisiunea pe care Teo Trandafir o modereaza la postul de televiziune Kanal D. "Sunt insarcinata in patru luni. Mama a aflat de Paste. Ne-am dori tare mult sa avem si o fetita, dar Dinu are o alta parere. El a zis ca nu prea vede el loc pentru un al doilea copil in viata noastra", a spus Deea Maxer.

"Am incurcat niste calcule, de fapt despre asta e vorba. Eu luam niste anticonceptionale de la nasterea lui Andreas. Anul trecut doamna doctor mi-a spus sa incetez sa mai iau aceste pastile, incepeau sa-mi faca rau. Aveam niste dereglari hormonale, mi-a spus ca nu o sa mai pot sa raman insarcinata", a mai spus ea. Pe contul ei de socializare, Deea Maxer a postat si prima fotografie cu burtica de gravida.

Adauga un comentariu