Local

Delasarea i-a lasat pe cativa ieseni sub cerul liber

Publicat: 04 mart. 2013
1
Duminica, 3 martie, la ora 8:20, Detasamentul 2 de Pompieri Iasi a intervenit in municipiul Iasi, soseaua Voinesti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa. Locuinta lui Alexandru Z. a fost afectata dupa ce au ars aproximativ 55mp de  acoperis din lemn, aproximativ 35mp din izolatia exterioara din polistiren si aproximativ 10mp de acoperis construit din lemn de la o anexa. 
„Cauza incendiului a fost cosul de fum amplasat ori neizolat corespunzator fata de materialele combustibile”, spun reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi.
Tot la finalul saptamanii trecute, mai precis in ziua de vineri, 1 martie, la ora 19:06, pompierii de la punctul de lucru din Harlau, in cooperare cu voluntarii SVSU Harlau, au intervenit in orasul Harlau, in strada Petru Rares, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta sociala inchiriata de Maria C. Potrivit echipelor prezente la locul incidentului, a ars funinginea depusa pe interiorul cosului de fum, cauza probabila fiind cosul de fum necuratat de funingine.
Adauga un comentariu