Eveniment-Social

Delegatie nord-coreeana in vizita la Iasi – FOTO

Publicat: 03 dec. 2013
Florin Constantinescu, Vicepresedinte al Senatului si membru al Comisiei Economice, Industrii si Servicii, a avut o intrevedere cu o delegatie nord-coreeana, condusa de domnul Ri Ung Gil, directorul Departamentului European al Comitetului Central al Partidului Muncii din Coreea. In cadrul intrevederii, vicepresedintele Florin Constantinescu a trecut in revista schimbarile din Romania de dupa 1989, partea romana vorbind despre importanta intensificarii consultarilor pentru revigorarea relatiilor bilaterale.
In acest sens, s-a pus accent pe activitatea ambasadorului R.P.D. Coreeana la Bucuresti, de a identifica modalitati de promovare a relatiilor bilaterale romano-nord-coreene si de a sustine si incuraja dialogul dintre UE si R.P.D. Coreeana. Vicepresedintele Florin Constantinescu a incurajat colaborarea R.P.D. Coreeana cu Romania pe domenii de interes comun, cum ar fi economia, cultura si educatia.


loading...

Comentarii
  • dar oare netontul ala de Agrigoroaiei ce sa-i invete…cum sa dai de 3 ori faliment…si apoi sa-l pupi in cor pe Mihailov si sa ajungi senator-surpriza.

  • Eus, mare dreptate ai….Idiotul e mare doar daca si pune 3 pernute sub k or.Asta e Romania- astia ne sunt alesii- astia sunt alegatorii!

    LA ANUL SI LA MULTI ANI!

  • Cum sa iti faci parteneri, un regim criminal ? Cica ” revigorarea relatiilor bilaterale ” Pai dictatura lui Ceausescu a fost parfum pe langa lagarul de exterminare numit Coreea de Nord.Handicapatilor!

Adauga un comentariu