Cancan ultimă oră

Delia a dat vestea cea mare și este extrem de fericită. Fanii au felicitat-o imediat

Publicat: 31 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Delia a dat vestea cea mare și este extrem de fericită de când a aflat o informație prețioasă. La scurt timp după ce a împărtășit public bucuria pe care o trăiește, apropiații și fanii au felicitat-o.

Delia a dat vestea cea mare și este extrem de fericită

Eșecul primului concert drive-in din România nu a demoralizat-o pe Delia, dimpotrivă! Astfel, ea și cei din staff-ul său au reușit să programeze nu unul, ci trei spectacole în vara acestui an, deși pericolul de infecție cu noul coronavirus nu a dispărut în țara noastră. Astfel, extravaganta cântăreață a dat vestea cea mare: pe 5, 6 și 7 iunie va susține show-uri la Verde Stop Arena din Capitală, începând cu ora 20:00.

“După ce concertul drive-in programat pe 31 mai la Romexpo n-a mai putut avea loc din cauza regulilor impuse de autorități, Delia a decis schimbarea formatului și a locației, mutând tot conceptul în oaza de verdeață din mijlocul orașului, la Verde Stop Arena din București”, au declarat organizatorii spectacolului, relatează playtech.ro.

Biletele pentru concertele artistei Delia Matache s-au epuizat, deși prețul acestora era destul de piperat. Cel mai ieftin a costat 290 de lei, în timp ce, un tichet la VIP este 490 de lei, iar unul la Ultra VIP, 990 de lei. Începând de luni, 1 iunie, concertele, spectacolele în aer liber cu maximum 500 de participanți. Purtarea măștii și normele de distanțare socială rămân obligatorii. În plus, se va măsura temperatura la intrare și vor exista dezinfectante la îndemână.

Luna trecută, Delia și Nane au lansat single-ul “Cum era”, care s-a bucurat de un real succes. Vedeta abia așteaptă să cânte la unison cu fanii săi această piesă, dar și celelalte melodii pe care le-a pregătit pentru spectacolele de neuitat.

Adauga un comentariu