Celebritati

DELIA a implinit 35 de ani si a dat o petrecere de pomina! Vezi imaginile de la aniversarea cantaretei

Publicat: 07 feb. 2017
Delia este una dintre cele mai de succes cantarete din Romania, bucurandu-se un public numeros, care o sustine si o apreciaza neconditionat. Deoarece a avut un an aglomerat, cu multe concerte si proiecte, vedeta si-a luat o vacanta bine meritata, iar noaptea trecuta si-a serbat ziua de nastere cu o petrecere de pomina, alaturi de sotul ei, dar si de o multime de prieteni.
Petrecerea a avut loc in centrul vechi din Capitala, iar printre invitati s-au numarat Corina, Flick, Alina Eremia, Codin Maticiuc, care s-au bucurat alaturi de nastrusnica vedeta de o distractie pe cinste. Delia a respectat traditia de anul trecut si a ales o costumatie iesita din comun, folosind un ruj excentric pentru a completa look-ul rock.
Unii o adora, altii o contesta, insa este cert ca Delia are una dintre cele mai bune voci autohtone si munceste pe branci pentru tot ce a reusit sa faca din anii 2000, pana acum. A cunoscut celebritatea ca jumatatea blonda a trupei N&D, iar apoi s-a reinventat constant, scotand hit dupa hit. Chiar daca multi nu-i “gusta” spiritul liber si excentric, Delia isi vede mai departe de viata, cariera si casnicia cu cel care ii este partener si in afaceri, Razvan Munteanu.
Adauga un comentariu