Cancan ultimă oră

Delia a izbucnit în lacrimi, după ce a văzut filmarea în care primarul din Sângeorz-Băi şi-a umilit fiica: „Am păţit chestii asemănătoare. Ne lăsau în chiloţi”

Publicat: 18 sept. 2020

Cântăreața Delia a izbucnit în lacrimi ieri, după ce a aflat despre înregistrarea realizată de Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi, care și-a umilit fiica în timp ce aceasta era dezbrăcată și a pus-o să stea în genunchi și cu mâinile deasupra capului. Într-un mesaj video, îndrăgita artistă a rememorat traumele suferite în copilărie.

Delia, criză de plâns după ce a văzut filmarea în care primarul din Sângeorz-Băi și-a umilit fiica

La 38 de ani, Delia a retrăit ieri experiențele care au marcat-o când mergea la creșă, grădiniță, dar și când a mai crescut… Toate episoadele traumatizante i-au revenit în memorie după ce a vizionat filmarea în care edilul din Sângeorz-Băi și-a traumatizat propria fiică, în vârstă de 14 ani.

“Experiența pe care a avut-o fetița – nu știu ce vârstă are, mi-a trimis cineva articolul respectiv – mi-a adus așa… niște flashbackuri din grădiniță și cred că și din creșă… pentru că am pățit chestii asemănătoare, doar că pe noi, când ne pedepseau, ne lăsau în chiloți… Ok… fără nicio Dramă Queen (n.r.: Regină a Dramei), pe vremea aia așa era, văd că așa e și acum. Părinții te băteau, că așa știau de la părinții lor, că trebuie să te bată ca să înveți, să studiezi. Și la grădiniță, uneori, primeai același tratament. Și, uneori, am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit”, a declarat jurata de la “X Factor” pe o înregistrare urcată pe Instagram Stories.

Având încă lacrimi pe obraji și în ochi, Delia a mai mărturisit: “Țin minte când educatoarele de la creșă sau de la grădi… de la creșă… curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile. Dar ne dădeau cojile de mere așa, le puneau pe o tavă imensă, de unde să mâncăm coji de mere. Asta se întâmpla în grădinița sau creșa dintre Piața Reșița și Strajă în Sector 4, București, acum mulți ani”.

Într-un alt mesaj video, Delia a etichetat-o pe sora ei, Oana Miheț, și a spus: “Nu știu de ce, dar am senzația că, dacă tot am deschis subiectul despre chestia asta, am să turui. Azi am să turui despre copilăria mea și nu… Eu chiar nu vreau Drama Queen (n.r.: Regină a Dramei), dar, ceva, astăzi, mi-a dat flashback, a fost… și, de fiecare dată când văd chestii agresive, violente… am aceeași stare. Chiar nu e ok”. Ulterior, ea a publicat pe Instagram Stories o poză de colecție pe care o puteți vedea în dreapta colajului de mai sus, iar apoi, o imagine pe care este scris următorul mesaj în limba engleză: “I’m stronger now!” care se traduce astfel: “Sunt mai puternică acum!” – găsiți această postare făcută de vedetă în galeria foto a articolului.

Adauga un comentariu