Cancan ultimă oră

Delia Matache își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artista s-a fotografiat în ipostaze incendiare alături de Loredana Groza

Publicat: 07 feb. 2022
Delia Matache își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artista s-a fotografiat în ipostaze incendiare alături de Loredana Groza
Delia Matache nemachiata

Astăzi e ziua de naștere a Deliei Matache, iar frumoasa cântăreață împlinește vârsta de 40 de ani. Așa cum a obișnuit de mai mult timp, vedeta și-a început petrecerea cu două show-uri incendiare în Capitală, acolo unde sute de persoane au fost prezente. Delia Matache își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar Loredana Groza nu putea rata o asemenea ocazie și a postat o fotografie alături de artistă pe rețelele de socializare.

Delia Matache, una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră, își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar Loredana Groza nu putea rata o asemenea ocazie și a postat fotografii incendiare alături de cântăreață.

Scene Incendiare cu Delia Matache și Loredana Groza

Cele două jurate de la X Factor au fost surprinse în ipostaze rare.
Loredana Groza este foarte a activă pe paginile de socializare și împărtășește multe momente importante cu urmăritorii ei. Pentru că ziua Deliei Matache nu putea fi trecută cu vederea, artista a publicat videoclipul în mediul online, dar și o urare de „La mulți ani”.

Momentul hot în care au fost surprinse juratele X Factor

Juratele de la X Factor au fost surprinse într-un moment „hot”. Cele două artiste i-au lăsat pe fani fără cuvinte cu ultima postare a Loredanei Groza și cu siguranță că multe femei din România doar visează la aparițiile lor.

Delia Matache și Loredana Groza se pot lăuda atât cu talentul lor, cât și cu frumusețea cu care au fost înzestrate. Artistele sunt foarte active pe rețelele de socializare, iar un moment atât de incendiar nu putea rămâne departe de ochii urmăritorilor.

Delia, împlinită pe toate planurile

Delia Matache are toate motivele să se considere o persoană împlinită. Artista se clasează în topul celor mai îndrăgite cântărețe de la noi, fiind considerată printre cele mai bune voci din țară.

Dacă pe plan profesional stă foarte bine și e implicată în multe proiecte, nici pe plan personal nu o duce deloc rău. Cântăreața e căsătorită cu Răzvan Munteanu, iar cei doi se bucură din plin de familia pe care o au.

Artista pleacă anual în multe destinații exotice și împărtășește cu fanii imagini care mai de care din locuri spectaculoase, însă atunci când ajunge în țară stă de dimineața și până seara la filmări ori în studio.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros
Adauga un comentariu