Cancan ultimă oră

Delia, probleme în Singapore din cauza coronavirusului. Ce se întâmplă cu artista?

Publicat: 25 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vacanța Deliei în Singapore n-a mai fost de vis în ultimele zile, asta pentru că autoritățile locale au luat măsuri drasice împotriva virusului mortal răspândit în China. Astfel, toți turiștii au primit interdicție de a părăsi hotelurile, în cauza coronavirusului.

Delia, care e plecată de mai bine de trei săptămâni din România, într-o vacanță exotică, a ajuns de câteva zile într-un resort de lux din Singapore şi deşi şi-ar dori să viziteze împrejurimile, turiştii au primit interdicţie de a părăsi hotelul din cauza coronavirusului, deoarece în această țară a fost înregistrat primul deces din cauza virusului ucigaș.

„Nu sunt sechestrată… dar nici nu am umblat azi, de când am aflat că au fost 3 cazuri aici. Am stat cuminți în resort. Mâine în aeroport punem măscuțe și sperăm să fie bine”, a dezvăluit Delia, pe Instagram.

Potrivit informațiilor, artista și soțul ei, Răzvan, ar trebui să se întoarcă sâmbătă în România. În China numărul morților a ajuns la 41 și 14 orașe sunt în prezent izolate, iar virusul s-a răspândit și în Europa. Trei cazuri de îmbolnăviri au fost înregistrate până acum în Franța.

Adauga un comentariu