Magazin

Delicatese care iti intorc stomacul pe dos!Ai manca supa de penis de tigru? – GALERIE FOTO

Publicat: 16 sept. 2010

Specialitatile culinare sunt atat de diferite de la un popor la altul, incat ceea ce este o delicatesa pentru locuitorii unei tari, poate fi considerat dezgustator de altii. Va propunem un top cu cele mai ciudate supe

Supa Kiburu

Este un fel de mancare foarte simplu de preparat, intalnita in tribul Chagga, care traieste la baza muntelui Kilimanjaro. Tribul traieste din agricultura, asa ca majoritatea meniului lor este vegetarian. Astfel ca supa este facuta din banane dulci, fasole si… pamant. Totul este „asezonat” cu putine buruieni pentru a da putina savoare.

Supa Supu

Acest fel de supa este specific locuitorilor din Tanzania. Ingredientele supei sunt extravagante: plamani, inima, ficat, cap de capra, burta, intestine si limba de vita. Toate acestea sunt fierte pentru a da ciorbei o aroma aparte. Supa este mancata la micul dejun si este o traditie in Tanzania.

Supa facuta din testicule de pui

Este foarte asemanatoare cu supa de taitei, insa in loc de fidea se pun testiculele de pui.

Supa facuta din placenta de caprioara

Aceasta supa se serveste in China. Se spune ca este buna pentru cei care au probleme sexuale, cu rinichii sau pielea. Supa este facuta cu ciuperci, flori, pui negru si placenta de caprioara.

Supa de liliac

Si nu este vorba de floarea de liliac. Chinezii va pot pune in farfurie o ciorba din liliacul animal. Il fierb, sau il pun pe gratar, apoi, dupa ce carnea este fiarta, prepara un bors cu mirodenii in care adauga delicatesa.

Supa din penis de tigru

Supa din penis de tigru, pe cat de ciudata ar parea, pe atat de scumpa este! In cultura asiatica, supa din penis de tigru era cunoscuta ca o viagra istorica, pastrandu-si aceleasi proprietati si astazi, un singur bol de supa va poate costa si 400$!loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit