Gadgeturi

Dell a creat Optiplex 3011 pentru cei dornici de un all-in-one

Publicat: 02 iun. 2013
5
Nu orice sistem all-in-one trebuie sa fie scump doar pentru ca ascunde un computer in spatele unui ecran, fapt dovedit de Dell cu Optiplex 3011.
Sistemele All-in-one au devenit solutia perfecta pentru cei care isi doresc confortul interactiunii cu un sistem desktop, cu un monitor mare si o tastatura full size. In conditiile in care un astfel de PC ocupa loc mult mai putin decat un desktop clasic, este evident ca vorbim de o cu totul alta discutie. Tot acest confort nu trebuie sa insemne din fericire un pret exagerat sau posibilitati limitate de configurare a specificatiilor hardware.
Cu un pret de achizitie care incepe de la 650 dolari, Optiplex 3011 este all-in-one-ul perfect pentru cei cu un buget redus. Acesta este construit in spatele unui panou LED de 20 de inci cu o rezolutie de 1600 x 900 pixeli. Cum era de asteptat, este preinstalat cu sistemul de operare Windows 8 al celor de la Microsoft. Pe partea de procesare, puteti alege din mai multe CPU-uri Inte Core i5 de generatie Ivy Bridge.
Adauga un comentariu