Actualitate

Demagogie ieftina la PNL. Capital electoral pe sudoarea nationalei de rugby, la Iasi – FOTO

Publicat: 28 feb. 2016

Politicienii din municipiul Iasi nu au scapat prilejul, la sfarsitul saptamanii trecute, sa se adune ciorchine la un eveniment sportiv de importanta majora. Meciul de rugby dintre Romania si Rusia, incheiat cu o victorie lejera a nationalei noastre, a strans pe arena „Emil Alexandrescu” din dealul Copoului mii de pasionati ai sportului cu balonul oval. Numai ca, printre atatia oameni s-au strecut si persoane avide dupa publicitate si reclama. Unul dintre acestia este si liberalul Marius Bodea, candidat al PNL la Primaria Iasului. Pana acum, Bodea nu a fost vazut la niciun fel de eveniment sportiv desfasurat in Iasi, nu practica vreun sport si nici macar nu a pomenit vreodata in viata lui de vreun sport. Atunci, ce interes avea liberalul sa ajunga sambata, 27 februarie, pe arena din Copou, sa vizioneze un meci de rugby? Raspunsul este cat se poate de evident: capital electoral.

De altfel, Bodea nu a scapat prilejul de a se poza cu oamenii din aparatul sau de partid in tribune si de a arata cat de mult sustine el jocul de rugby? Pana acum, nu a fost vazut sa mearga la meciuri de rugby, nu a fost vazut in tribune la meciurile de fotbal ale CSMS, sau cele de volei si alte asemenea sporturi. Insa, cat timp un meci este mediatizat si apare pe toate canalele de sport si in intreaga mass-media locala si chiar nationala, lucrurile stau altfel. Este chiar necesara o astfel de reclama, pe spatele muncii unor sportivi? Cu ce ii ajuta pe ieseni prezenta unui individ la un meci? Daca Marius Bodea ar putea sa explice macar regulile jocului de rugby si ar iesi in spatiul public pentru a incuraja atat nationala, cat si echipa locala a Iasului, atunci poate lucrurile ar sta altfel. Bodea nu a fost insa singurul politician care a facut rand in tribune doar ca sa fie vazut de potentialii votanti. Iesenii ar trebui insa sa taxeze toate aceste iesiri in spatiul public ale celor care le cer votul, ca mai apoi sa uite total de comunitate.

Comentarii
  • Am venit sa il aparam pe BODEA avioane, de lumea care aveam informatii ca vor sa il sicaneze. Si-a facut numarul , noi ne-am luat si ceva banuti si uite asa toata gasca e fericita….fratii moro sa candideze……unul la iasi celalalt la grajdiuri locul natal. ATENTIE mare in ce anturaj se invart acesti viitori ine=terlopi, cel micut numai cu stanescu si coordoane……VIITORUL e sigur, politica ne salveaza

  • Iasul este singurul oas din tara care a FACUT PERCHEZITII CORPORALE la intrarea pe stadion la un meci de rugby. Bravo domnu’ Primar, se vede ca ati inteles rugby-ul fix pana la alegerile locale!

  • Iasul este singurul oras din tara la care s-au FACUT PERCHEZITII CORPORALE la intrarea pe stadion la un meci de rugby. Bravo domnu’ Primar, se vede ca ati inteles rugby-ul fix pana la alegerile locale!

  • Vlad Rotaru, cand o prestezi oral te umezesti la foloanca? Esti mai coorva decat Justin Timberlake! Crezi ca se mai uita cineva la ce aberezi si nu stie toata lumea ca iti iei banutul direct de la Chirica pentru mizeriile astea. Fugi si te impusca! Tot Bodea o sa iasa primar si tu o sa te cauti pe la Barnova pe sub copaci!

  • Vlad Rotaru un GUNOI mai mare și mai ordinar NU AM VĂZUT în viața mea. Băi sărăntocule psd-ist nu ai ce mânca, și împroști cu noroi în domnul Marius Bodea? Opinia mea este că tu ești sado-masochist măi sclavule lui Chirica, îți place să pierzi procese de calomnie fără număr. Hai du-te și îți caută cazare la grădina zoologică

  • Bine ca nu si-a adus si vreuna din boarfele pe care i le plaseaza locotenentul lui ala micu’ si insuratu’ ajuns din pupator de dosuri mare sef. To be continued…

Adauga un comentariu