Eveniment-Social

Demagogul Nichita a intrat in campania electorala – FOTO, VIDEO

Publicat: 07 mart. 2012

@ Odata cu apropierea alegerilor pentru un nou fotoliu de primar a crescut si numarul actelor caritabile organizate de municipalitate @ Ieri, la Ateneul Tatarasi, primarul a organizat un spectacol pentru mamele tinere @ In cadrul festivitatilor, acestea au fost „premiate”
 
Faptul ca 2012 este an electoral a sporit numarul actelor caritabile ale lui Gheorghe Nichita. Odata cu apropierea alegerilor pentru fotoliul de primar, apar si gesturile de sensibilizare a posibililor votanti, care, de aceasta data, au fost mamele singure. Edilul a organizat la Ateneul Tatarasi un mini spectacol in cinstea mamelor singure din Iasi, carora le-a oferit „o floare, o felicitare si un mic sprijin financiar, pentru ca nimeni altcineva nu le ofera acest lucru”, dupa cum singur spune primarul Nichita. Social-democratul si-a atribuit o serie de merite care se datoreaza, de fapt, Directiei de Asistenta Comunitara. „Sprijinul financiar” oferit de edil mamelor singure reprezinta un drept legal al lor: „Este vorba de o alocatie sociala care li se cuvine, este dreptul lor”, a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvand al Primariei Iasi.

Mai mult, Gheorghe Nichita s-a laudat in fata mamelor cu faptul ca el este taticul acestui serviciu social. „Directia de Asistenta Comunitara inseamna, de fapt, Primaria, ea nu apartine Guvernului sau altcuiva, este a noastra. Acest serviciu este copilul meu de suflet, eu l-am creat!”, a adaugat primarul.

A sarbatorit Ziua Femeii pe 7 martie

Ieri, pe 7 martie, primarul Nichita a felicitat 315 mame singure cu ocazia Zilei Internationale a Femeii. Mamele sunt in baza de date a Directiei de Asistenta Comunitara si a ONG-urilor partenere ale municipalitatii, fiind beneficiare ale alocatiei de sustinere, in conformitate cu prevederile legale. „Am avut multe sugestii pentru serbarea zilei de 8 martie. Unii au spus sa sarbatorim cu femeile din primarie, altii sa facem cu profesoarele, dar eu am ales sa fiu aici, alaturi de voi. Prin gestul acesta pe care il face primaria vrem sa va aratam ca suntem alaturi de voi!”, le-a spus Nichita mamelor venite, atentie, pe 7 martie, la Ateneu.

Acolo a avut loc un mic spectacol de muzica populara sustinut de Angela Roman, Mirel Roman, Laurentiu Leonte si o demonstratie facuta de Grupul Capoeira Brasil Iasi.loading...

Comentarii
  • Daca a ajuta femeile somere si mamele singure inseamna campanie electorala, pai imi doresc ca primarul sa fie in fiecare zi in campanie. Cine altcineva s-a gandit la femeile care isi cresc singure copiii? Stiti macar cat costa o paine?

  • Un PRIMAR care se gandeste la toate categoriile sociale si are si aceasta initiativa de a ajuta putin mamele ce isi cresc singure copiii – este un primar ce trebuie respectat pentru aceste initiative. Normalitatea NU trebuie condamnata. Este mai bine ca altii NU fac decat sa se gandeasca la doar la propriile lor burti si traiste ?

  • Foarte bine ca a premiat mamele singure. Frumoasa initiativa, bravo domnului primar. Sa mai vina si altii cu astfel de initiative, daca sunt in stare.

  • A facut cumva acest gest si in anii anteriori, ca sa nu presupunem ca este campanie electorala? mai bine iesea in strada sa dea flori la soferi, sa vedeti atunci ce isi lua talpasita si fugea cat vedea cu ochii!!!

  • Cum vine asta, „taticu”, daca acesti bani li se cuvin si e un drept al lor, despre ce vorbim ?? despre „spectacol”, doar ne pricepem la showuri electorale

Adauga un comentariu