Eveniment-Social

Demersuri pentru un nou punct de plata a gazelor naturale

Publicat: 29 ian. 2003
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:37827;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Distrigaz Nord SA a somat 47 de ieseni sa achite facturile restante •In caz contrar, acestora le va fi intrerupta furnizarea gazelor naturale

Conducerea SC Distrigaz Nord SA doreste deschiderea unui nou centru de incasare a contravalorii facturilor emise. Acesta va fi infiintat in cartierul Tatarasi. Deja au inceput demersurile in ce priveste cautarea unui spatiu adecvat pentru inchiriere. Marius Alexandrescu, purtatorul de cuvant al Distrigaz Nord SA, sustine ca este foarte dificila alegerea unui nou spatiu, deoarece acesta trebuie sa aiba in dotare anumite utilitati. Mai precis, punctul de incasare ar trebui sa fie utilat cu un sistem de alarma, conectat la un dispecerat menit sa se ocupe special de asa ceva, de o linie tehnica, gratii, linie telefonica, ghiseu si agenti de paza.
In afara de gasirea unui nou sediu pentru punctul de lucru cu populatia, conducerea Distrigaz Nord SA a fost obligata sa trimita catre 47 de abonati casnici somatii prin care li se cere sa-si achite datoriile restante. Acesta masura a fost luata deoarece unitatea trebuie sa incheie anul financiar 2002. Pana la data de 31 ale lunii, rau platnicii trebuie sa achite facturile cu tot cu penalitatile aferente, in caz contrar fiindu-le intrerupta furnizarea gazului conform contractului. Daca nici dupa alte 30 de zile suma restanta nu va fi achitata, se va recurge la masuri drastice, respectiv la rezilierea contractului. Pentru a semna un nou contract cu Distrigaz Nord SA, consumatorii vor fi obligati sa achite o taxa de 170 mii lei pentru montarea contorului.
Coca VASILENCU

Adauga un comentariu