Din lumea filmului

Demi Moore a pierdut o sarcina la 42 de ani, in luna a sasea. Ea si Ashton Kutcher alesesera si numele fetitei!

Publicat: 17 sept. 2019

Demi Moore a dezvaluit recent ca a pierdut o sarcina pe cand era in 6 luni, la inceputul relatiei cu Ashton Kutcher, sarcina pe care a reusit sa o tina ascunsa de ochii lumii, dar care a traumatizat-o enorm.
In perioada in care au fost casatoriti, Demi Moore si Ashton Kutcher, la vremea aceea un actor in plina afirmare, cu 15 ani mai tanar decat ea, au fost sursa clientii permanenti ai tabloidelor. Urmariti permanent de catre paparazzi – si era de inteles, Demi fiind sotia lui Bruce Willis timp de 13 ani si mama celor trei copii ai actorului -, care doreau sa documenteze fiecare secunda a relatiei lor, celor doi le-a fost extrem de greu sa-si pastreze intimitatea.

Demi si Ashton erau pregatiti sa devina parinti…

Cu toate acestea, Demi Moore a reusit sa ascunda de presa un lucru important – actrita, acum in varsta de 56 de ani, a pierdut o sarcina pe cand avea 42 de ani, la scurt timp dupa ce ea si Ashton au devenit un cuplu.

„Ca femeie, ca mama si ca sotie, sunt anumite valori si juraminte pe care le consider sacre, si in acest spirit am ales sa-mi continui viata”, a declarat Demi in cadrul unui interviu pentru Harper’s Bazaar, in care a vorbit pentru prima oara despre sarcina pe care a pierdut-o, in al doilea trimestru, pe cand ea si Ashton erau la inceputul relatiei.

Ulterior, intr-un interviu pentru New York Times, in care a vorbit despre cartea ei de memorii ce urmeaza sa apara, Inside Out, Actrita a dat un detaliu extrem de emotionant… Ea si Ashton intentionau sa-i puna fetitei lor numele Chaplin Ray.

Ashton Kutcher si Demi Moore s-au casatorit in 2005, iar mariajul lor a durat pana in 2013. Acum, fostul ei sot esta casatorit cu actrita Mila Kunis, care i-a daruit o fetita si un baietel, in varsta de 4 si 2 ani.loading...

Adauga un comentariu