Magazin

Demi Moore refuza sa mai aiba relatii cu barbati mai tineri

Publicat: 22 sept. 2013
1

Actrita Demi Moore spune ca nu va mai avea niciodata relatii cu barbati mai tineri decat ea, pentru ca si-a pierdut increderea in sine din cauza diferentelor de varsta.
In prezent, Demi Moore are o relatie cu omul de afaceri Peter Morton, in varsta de 60 de ani, informeaza closer.fr.
Moore, in varsta de 50 de ani, a trecut printr-o perioada foarte dificila dupa despartirea de sotul ei, Ashton Kutcher, care acum are o relatie cu actrita Mila Kunis. Kutcher, cu 15 ani mai tanar decat Demi Moore, si-a inselat sotia chiar in ziua in care sarbatoreau sase ani de casnicie, cu o chelnerita, care apoi a vorbit in presa despre noaptea lor torida.
Demi Moore si-a regasit insa zambetul alaturi de noul ei iubit, Peter Morton, care este, de altfel, tatal unei alte cuceriri de-a ei, Harry Morton, in varsta de 31 de ani.
„Intotdeauna a preferat tinerii si, in cele din urma, si-a pierdut increderea in ea”, a declarat o sursa apropiata actritei pentru publicatia Heat. „Astazi, ea a intalnit pe cineva cu care se simte increzatoare in propriile forte”, a adaugat aceeasi sursa.
Moore nu si-a reglat inca problemele cu Kutcher – divortul celor doi nu este finalizat si nu se pot pune de acord asupra averii comune.

Adauga un comentariu