Actualitate

Demi Moore, surprinsă alături de noul iubit în ipostaze inedite. Actrița este mai îndrăgostită ca niciodată

Publicat: 10 iun. 2022
Demi Moore iubit
Demi Moore are o relație cu celebrul chef de origine elvețiană Daniel Humm

Demi Moore a fost surprinsă de curând în compania noului iubit, nimeni altul decât celebrul chef de origine elvețiană Daniel Humm. Din câte se pare, fosta soție a lui Bruce Willis este atrasă de bărbați mai tineri, în trecut ea având o relație cu Ashton Kutcher. De data aceasta, pe Demi Moore și Daniel Humm îi despart doar 13 ani.

Demi Moore pare mai îndrăgostită ca niciodată! Îndrăgita actriță și-a refăcut viața la începutul acestui an și are un nou iubit. Vedeta formează un cuplu cu influentul chef Daniel Humm. Deși există o diferență de 13 ani între cei doi, starul de la Hollywood pare mai fericită ca niciodată alături de partenerul ei.

Demi Moore are un nou iubit

Demi Moore a avut câteva relații amoroase pline cu năbădăi. În trecut, actrița a fost cuplată cu Ashton Kutcher, care era cu 15 ani mai tânăr decât ea. Recent, actrița de la Hollywood și-a făcut apariția împreună cu noul ei iubit, Daniel Humm. Cei doi sunt într-o relație din martie, anul acesta. Fosta soție a lui Bruce Wills a reușit să păstreze o relație de prietenie cu foștii ei parteneri. După ce Bruce a anunțat că suferă de afazie, Demi și-a arătat sprijinul pentru tatăl fiicelor sale. Duminică, starul a ieșit în public cu partenerul său, care este un chef de succes și deține multe restaurante.

Cei doi îndrăgostiti au participat, la Paris, la competiția sportivă de la Roland Garros. Demi și Daniel nu s-au sfiit să își arate iubirea, apelând la gesturi tandre. S-au îmbrățișat în timp ce urmăreau meciul dintre Rafael Nadal și Casper Ruud. Vedeta a arătat foarte bine și a fost numai un zâmbet pe tot parcursul meciului. Daniel Humm și Demi Moore au fost surprinși răzând, sărutându-se și îmbrățișându-se pe toat durata meciului. De asemenea, cei doi îndrăgostiți au venit însoți de câinele lor, pe care actrița l-a ținut în brațe în tot acest timp. Moore, în vârstă de 59 de ani, și Humm, 46 de ani, au mai fost surprinși împreună în Franța, la Paris Fashion Week, când au participat la prezentatoarea colecției de toamnă-iarnă a lui Chloe.

Drama actriței Demi Moore

Povestea dramatică a actriței a fost mărturisită în autobiografia sa „Inside Out”. Când avea 15 ani a aflat că tatăl care a crescut-o nu era de fapt tatăl ei biologic. În schimb, tatăl ei biologic era un bărbat pe nume Charles Harman, un vânzător de mașini automate din Texas, dependent de cocaină. Ulterior, vedeta avea să-și piardă ambii părinți. Demi a povestit și despre agresiunea sexuală suferită la 15 ani. Actrița susține că a avut o relație ciudată cu mama ei, despre care spunea că era alcoolică și care o ducea în baruri în adolescentă pentru a atrage atentia bărbaților. Moore a scris că în noaptea atacului a venit acasă, unde a găsit un bărbat mai în vârstă. Bărbatul a abuzat-o sexual, după care a spus că mama ei a vândut-o.

„A fost un viol. Și o trădare devastatoare, dezvăluită de întrebarea crudă a bărbatului: «Cum te simți să fii vândută de mama ta pentru 500 de dolari?»”, a povestit Demi Moore.

Când Demi Moore era doar un copil, aceasta a reușit să o salveze pe mama ei de la sinucidere.

„Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că-mi foloseam degetele, degetele mici ale unui copil, pentru a săpa în gura mamei după pastilele pe care încercase să le înghită, în timp ce tatăl meu îi ținea gura deschisă și îmi spunea ce să fac. Ceva foarte adânc în mine s-a schimbat atunci și nu s-a mai întors niciodată înapoi. Copilăria mea s-a sfârșit”, a scris Demi Moore în cartea ei.
Adauga un comentariu