National

Demisie neasteptata chiar la varful UDMR! Cine vrea sa plece din partid

Publicat: 04 ian. 2017
1
Presedintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, si-a dat demisia din functie si va parasi formatiunea, urmand sa activeze in presa.

Kovacs Peter a declarat miercuri ca a simtit ca trebuie sa faca o schimbare in viata sa profesionala si ca nu a avut nicio nemultumire legata de partid.
”Este decizia mea personala. Cred ca fiecare persoana are dreptul sa faca schimbari in viata lui profesionala, chiar si politicienii. Nu pot sa accept faptul ca daca cineva s-a apucat de activitate politica, atunci trebuie sa iasa la pensie din politica. Eu am luat aceasta decizie dupa un rezultat remarcabil pe care l-am atins, impreuna cu colegii mei, la aceste alegeri si am simtit ca in momentul acesta trebuie sa iau aceasta decizie, cand am ajuns, ca sa spun asa, la cel mai inalt nivel al rezultatelor in ceea ce priveste cariera mea politica. (…) Parasesc UDMR de tot. Nu este vorba despre nicio nemultumire, este vorba despre faptul ca am simtit ca trebuie sa fac o schimbare in cariera mea profesionala”, a declarat Kovacs Peter.
Intrebat ce va face dupa acest moment, fostul lider UDMR a spus ca se va intoarce in media. ”Acolo de unde am plecat, acolo unde am vrut sa imi desfasor activitatea cand eram tanar”, a mentionat Kovacs Peter, nedorind sa dezvaluie la care publicatie urmeaza sa isi desfasoare activitatea.
Adauga un comentariu