Actualitate

Demisie surpriza din primarie. Un consilier local renunta la o pozitie importanta din aparatul administrativ

Publicat: 17 oct. 2016
@ Decizie incredibila luata de un consilier local iesean @ Acesta va renunta la sefia celei mai importante comisii de la nivelul municipalitatii @ Alesul local sustine ca nu mai poate suporta atacurile asupra familiei sale si ca prefera sa faca un pas in spate
 
Un consilier local al municipiului Iasi a ales sa renunte la una din cele mai importante functii de la nivelul primariei. Social democratul Florin Boca a anuntat ca va renunta la sefia Comisiei de Urbanism si Amenajarea Teritoriului, dar si la calitatea de membru al acesteia. Totul a plecat de la o serie de atacuri in presa lcoala, de la o gazeta de perete, care l-a acuzat pe consilier de jocuri de interese din aceasta postura.

„În ultimele saptamâni, am asistat la o serie de articole de presa în care am fost acuzat – în mod neîntemeiat, nedrept si tendentios – de existenta unei asa-zise incompatibilitati între activitatea mea antreprenoriala si functia aleasa de presedinte al Comisiei de Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Consiliului Local Iasi. Desi, asa cum am si declarat în mod repetat, nu m-am aflat niciodata în stare de incompatibilitate ori de conflict de interese, atacurile nu numai ca au continuat, dar s-au intensificat si au ajuns sa îmi implice, în mod incorect, familia si apropiatii”, a sustinut Florin Boca.

Alesul PSD care va candida pe listele partidului pentru un loc in Parlament sustine ca totul are legatura cu apropiata campanie si ca nu mai vrea ca familia lui sa fie implicata. „Nu vreau sa vorbesc despre originea si motivatia acestor acuzatii, desi este evident ca apropierea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare nu este o coincidenta. Am pregatirea necesara pentru a face parte din aceasta comisie. Activitatea mea a fost corecta si transparenta si exista institutii ale statului în masura sa verifice legalitatea si buna credinta a deciziilor luate în cadrul acestei comisii. Înteleg sa îmi asum responsabilitatea faptelor mele si am taria de a suporta chiar si atacuri nefondate, însa nu voi accepta niciodata ca familia si apropiatii sa fie târâti, pe nedrept, într-un scandal artificial. Am decis sa renunt la calitatea de membru si, implicit, la cea de presedinte al Comisiei de Urbanism. Am depus aceasta solicitare astazi (ieri-n.r.) la Secretariatul Tehnic al Consiliului Local Iasi. Sper ca, odata cu aceasta decizie personala, atacurile la adresa familiei si apropiatilor mei sa înceteze”, a mai spus Boca. loading...

Comentarii
  • D-nule Boca ai o imagine foarte buna si ai procedat corect . Avem nevoie de dumneavoastră in parlament .P.S. atacurile sunt din partea „”colegilor de lista” . Succes la alegeri d-nule Senator

  • Ce spui mai acolo limbistule, a procedat corect, cand ???? CAND a interzis presei sa intre la sedinte, hooo comunistule, baa tu ceredeai ca esti la inchiriat de apartamente, primesti pe cine vrei, dar ce era tarlaua lu ma ta si ta tu…ba nesimtitule, cand aviza blocuri fara parcari si cand sora lui era dezvoltatoare imobiliara…de unde bani FISCU ai-a scuturat asa un pic??? CUM tu centrezi tu dai cu capul…trebuia de mult sa isi dea demisia dar CHIARICA avea nevoie de cascaval….nu i-a ajuns tiki vilage si cafeneaua, vrea mai mult, poate DNA se va sesiza!!!! CHIRICA ar trebui sa isi vada de treaba lui cu astfel de oamneni…el si IACOBAN care uita de holocaust. NU au ce cauta acesti indivizi ca conduca un popor!!!

    • Dar pe cine ai vrea pe liste la PSd, mai onanistule? Pe Staciu, aluia care ii speli chilotii cu limba, pe oligofrenul comunist Laicu.
      Veti sucomba toti slavilor in frunte cu dupurosul de deputat Anghel.. si cu taranul de Nichita. Fiscul ar trebui sa cuate la FEG, daca vrea sa vada marlanii ale pisolcosului de Stanciu al batran.!!!!

  • E ciudat ca surdu a facut cam acelasi lucru ani de zile si au aparut doar cateva articole razlete pe ici pe colo, iar sfantului boca i se aplica un tratament contondent mediatic inca din nasterea politica. Nu e corect maa… luati-va de toti in egala masura sa nu se supere intre ei altfel se poate presupune ca fituicile voastre sunt controlate financiar in interese politice.

Adauga un comentariu