National

Demisii pe bandă rulantă! Directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti a demisionat

Publicat: 17 ian. 2020

Directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Alexandru Ivan, şi-a prezentat demisia din funcţie. Însă, Ivan va mai rămâne la conducerea companiei încă 30 de zile, fiind astfel în perioada de preaviz, au informat reprezentanţii, vineri, 17 ianuarie 2020.

„În data de 16 ianuarie 2020, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al CNAB, s-a luat act de demisia înaintată de către domnul George Alexandru Ivan din funcţia de director general interimar”, se arată în comunicatul CNAB.

În aceste momente, el este în perioada de preaviz de 30 zile, potrivit prevederilor contractului de mandat.

„În consecinţă, în conformitate cu dispoziţiile contractului de mandat, încheiat cu dl Alexandru Ivan, conducerea companiei va fi asigurată în continuare, până la următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie, de către fostul director general interimar, dar nu mai mult de 30 de zile, de la data depunerii demisiei. Astfel, domnul George Alexandru Ivan exercită şi în prezent atribuţiile de director general al CNAB”.

Alexandru Ivan a fost numit în funcţia de director general al CNAB în luna aprilie a anului 2019, având mandat provizoriu.loading...

Adauga un comentariu