Stiri

Demonstratie de capabilitati pentru Tec Tiles in cazinourile din Las Vegas

Publicat: 09 ian. 2013

Samsung si Caesar Entertainment au facut echipa pentru a plasa 4500 de Tec Tiles in cele opt proprietati Ceasar din Las Vegas. Tec Tiles-urile sunt activate in mod normal cu dispozitive care ofera NFC si seteaza telefonul sa faca niste comenzi presetate, cum ar fi schimbarea setarilor. In acest caz, Caesar si Samsung au convenit sa apara anumite informatii pe telefon atunci cand este apropiat de Tec Tiles-uri.

Acesta este plasat in cazinouri si atasat de masinile de sloturi si vor oferi tutoriale, date generale si statistici. Se gasesc la Caesars Palace, Harrah Las Vegas, Paris Las Vegas si Planet Hollywood. La unele dintre hoteluri, cum ar fi Caesar Palace, Flamingo Las Vegas, Paris si Planet Hollywood, acestea ruleaza videoclipuri cu performeri, spectacole, link-uri pentru a cumpara bilete si specialitati de dupa spectacole.

Pentru ca bucataria fina abunda in Las Vegas, Tec-Tiles-urile iti permit sa vezi meniurile si preturile medii la Caesar Palace si Paris. Vor arata si informatii despre magazinele hotelului si te lasa sa cumperi bilete la atractii cum ar fi plimbarea Eiffel Tower de la Paris Las Vegas.

Cu ocazia CES-ului, este cel mai bun moment pentru a arata publicului ce pot face dispozitivele cu NFC.

“Acum 6 luni am lansat Samsung Tec Tiles, care erau destinate sa mareasca capacitatile de comunicare cu mediul ale telefonului Samsung. De atunci, aceste stickere programabile nu doar ca au schimbat cum interactioneaza consumatorii cu telefonul lor, dar au simplificat felul in care oamenii de afaceri pot interactiona cu clientii lor”, a declarat Kevin Packingham, director de productie la Samsung Mobile.loading...

Adauga un comentariu