Sport

Denis Alibec a semnat! Steaua a dat lovitura anului. Gigi Becali pregateste inca 3 bombe

Publicat: 28 sept. 2016
1

Denis Alibec a semnat cu Steaua! Atacantul în vârsta de 25 de ani a semnat contractul în cursul noptii de marti spre miercuri, iar din iarna va fi jucatorul ros-albastrilor. Banii primiti de la Steaua în schimbul lui Alibec îi ajuta pe campioni sa scape de datorii, iar giurgiuvenii au, astfel, mult mai mult de câstigat. Daca exista datorii, UEFA amâna plata banilor din participarea în cupele europene (UEL în cazul Astrei).

Mai mult, Comisia de Licentiere a Federatiei Române de Fotbal controleaza situatia financiara a cluburilor si, în cazul unor nereguli, se poate ajunge chiar la depunctari. 1 noiembrie este data limita la care Comisia nu trebuie sa constate datorii active, pentru a fi evitata sanctiunea.

Finantatorul Stelei anunta ca va mai face înca trei transferuri. Intrat prin telefon în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, Gigi Becali spune ca-si doreste sa-i cumpere pe Junior Morais si pe Romario Benzar, dar si un fundas central.

„Am vorbit si de Junior Morais dar nu mi-a convenit suma, e posibil sa vina si el, vom vedea. La fundasul dreapta trebuie sa vorbim cu Gica, sa vedem de Romario Benzar si ne mai trebuie un fundas central. Atât mai trebuie sa mai gasim si gata”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

În ultimele 7 luni, Gigi Becali a fost cel care a sustinut financiar Astra, prin banii pe care i-a platit celor din Giurgiu pentru 4 jucatori.
3 milioane de euro a primit Astra de la Steaua în 2016, pentru transferurile lui Gabi Enache, William De Amorim, Fernando Boldrin si Denis Alibec.

„Eu nu ajut Astra, eu ma ajut pe mine si-mi convine, am luat aproape cei mai buni jucatori din România”, a spus Gigi Becali.
5 ani este durata întelegerii lui Alibec cu formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf.
1,5 milioane de euro urmeaza sa îi plateasca Steaua Astrei pentru acest transfer.

Adauga un comentariu