Sport

Denis Haruț și Nicolae Dică, primele nume importante din fotbal care s-au vaccinat anti COVID-19

Publicat: 23 feb. 2021
Denis Haruț și Nicolae Dică când se vaccinează împotriva covid-19
Denis Haruț de la FCSB și secundul echipei naționale, Nicolae Dică, primele nume importante din fotbal care s-au vaccinat

Fotbaliștii au început să se vaccineze împotriva COVID-19! Denis Haruț de la FCSB și secundul echipei naționale, Nicolae Dică, sunt primele nume importante care s-au vaccinat

FRF a publicat, luni, imagini cu primele personaje din fotbalul românesc care s-au vaccinat împotriva COVID-19:

„Fotbalul se vaccinează! A demarat campania de imunizare a loturilor naționale. Internaționali români și membri ai staff-urilor reprezentativelor României se vor imuniza împotriva COVID-19 în cadrul campaniei de vaccinare a loturilor naționale și olimpice inițiată în urma deciziei Guvernului României.
Antrenorul secund al primei reprezentative, Nicolae Dică, preparatorul fizic Horațiu Baciu, tricolorul U21 Denis Haruț și membrii staff-ului U21, Răzvan Rotaru – antrenor secund, Iulian Oțelea – team manager și Cătălin Popescu – ofițer de presă au fost printre primii imunizați”, anunță Federația. Luni s-a vaccinat împotriva COVID-19 și gimnasta Larisa Iordache.

Ce spune președintele FRF, Răzvan Burleanu, despre vaccinarea fotbaliștilor

La începutul anului, Răzvan Burleanu a vorbit despre vaccinarea fotbaliștilor români:

„Ne bucurăm că loturile olimpice și cele naționale au fost incluse în categoria a doua de vaccinare. Și că într-o perioadă scurtă de timp vom putea trece la vaccinarea tuturor sportivilor și a celor din staff-urile tehnice. Cei din străinătate vor fi vaccinați în țară. Procedura este făcută prin intermediul statului român, deci fiecare persoană trebuie să vină în țară ca să treacă prin această procedură.
Vaccinarea este cea mai scurtă cale spre normalitate, iar în ceea ce mă privește mă voi vaccina în momentul în care îmi va veni rândul”, a spus șeful FRF.

Adauga un comentariu