Magazin

Denis i-a cerut iertare lui Adi Cristea

Publicat: 11 sept. 2014

Adrian Cristea s-a intalnit seara trecuta cu Denisa Botcari iar cei doi au avut o discutie extrem de serioasa legata de relatia pe care au avut-o.

Modelul Denisa Botcari i-ar fi recunoscut lui Cristea ca a gresit atunci cand a vorbit public despre relatia lor si si-ar fi cerut scuze pentru comportamentul ei. La putin timp dupa aceasta intalnire, Denisa a postat si pe Facebook un fel de promisiune ca-si va schimba comportamentul si va incerca sa fie mult mai discreta.

Citeste si Fostele iubite ale lui Cristea l-au facut de RAS. Au dezvaluit tot ce le facea in PRIVAT!

„Astazi am luat decizia de a inceta orice atac asupra altora. Ma simt foarte vinovata si starea mea sufleteasca s-a inrautatit! Nu vreau ca lumea sa ma perceapa ca fiind o scandalagioaica care povesteste despre fostii iubiti.

Citeste si Panica in platoul de filmare. Una din cele mai sexy blonde de la noi, luata de urgenta cu

Suparata, ranita si provocata m-am lasat dusa de val! Aveam tot dreptul, insa nu-mi sta in caracter, nu asta este felul meu de a fi. Situatia asta mi-a distrus viata sentimentala si nu pot permite asta! Cand o sa am un iubit stabil (care o fi el), o sa fac in asa fel incat sa nu fiu in ochii presei! Imi doresc doar liniste, am nevoie! Imi cer scuze pentru jigniri. Asta nu inseamna ca „daca cineva ma cauta nu ma gaseste”! Dar acum nu sunt in stare sa duc o lupta inutila”, a scris Denisa pe Facebook, conform wowbiz.ro

Citeste si Blonda lui Bote rupe tacerea. Vezi ce spune despre Catalinloading...

Adauga un comentariu