Cancan

Denisa Despa are clipe când este depresivă! De ce a fost dansatoarea preferata a maneliștilor la un pas de moarte?

Publicat: 23 iun. 2022
Denisa Despa sprijinindu-se de o masina de lux
Denisa Despa este una dintre cele mai preferate dansatoare ale maneliștilor

Denisa Despa este una dintre cele mai preferate dansatoare ale maneliștilor. Cu toate că are tot ceea ce și-ar putea dori, vedeta a precizat că trece uneori prin stări depresive. Mai mult de atât, blondina a avut și o relație toxică.

Din cauza faptului că dorea să fie cât mai slabă, aceasta era cât pe ce să-și piardă viața. A fost la un medic să-și facă o operație de liposucție, iar după câteva zile nu mai putea să se țină pe picioare.

Denisa Despa are clipe când este depresivă! 

Denisa Despa este una dintre cele mai preferate dansatoare ale maneliștilor. În vârstă de 29 ani, vedeta este din București și face ravagii în meseria sa. Blondina este cunoscută și pentru corpul de invidiat pe care îl are, punând pe jar imaginația bărbaților. Aceasta a trecut de-a lungul timpului prin câteva operații estetice ce au ajutat-o să se propulseze în carieră. Înainte, dansatoarea era foarte slabă, blondă și fără formele de invidiat pe care le deține la momentul actual. Denisa Iuliana Despa, pe numele său complet, a încercat să-și facă loc atât în lumea maneliștilor cât și pe micile ecrane. Vedeta a participat chiar și la emisiunea „Românii au Talent”, unde i-a înnebunit prin mișcările sale lascive pe Florin Călinescu și Mihai Petre în vârstă de 43 ani. Cu toate că a ajuns să fie celebră și să aibă tot ceea ce și-ar putea dori, frumoasa blondină a precizat că are momente depresive. 

„Și în momentul de față mă consider depresivă, eu recunosc. Depresia este boala secolului, doar că sunt atât de puternică și știu prin câte lucruri nașpa am trecut și m-au întărit, deși uneori stau acasă și plâng singură. (…) Vreau să mă vedeți puternică, cum sunt, să luați exemplu”, a declarat Denisa Despa. 

Vedeta a spus că nu are momente în care vrea să-și facă rău singură, însă are crize de plâns. Aceasta a precizat că reușește să depășească momentele datorită experiențelor mai puțin plăcute prin care a trecut de-a lungul vieții sale. Anterior, dansatoarea a avut parte și de o relație toxică, unde a fost abuzată fizic. La momentul actual, a declarat că singurul lucru ce nu l-ar ierta la viitorul său partener, ar fi violența. 

De ce a fost dansatoarea preferata a maneliștilor la un pas de moarte?

Denisa Despa este cunoscută pentru intervențiile de natură estetică pe care le-a avut. Aceasta a precizat că în urmă cu 4 ani a fost la un pas de moarte din cauza uneia dintre ele. Mai mult de atât, dansatoarea a fost pe punctul de a-și pierde picioarele. Din cauza faptului că dorea să slăbească cât mai mult, frumoasa blondină a apelat la o operație de liposucție, lipoabsorbție. La momentul respectiv, tânăra avea 47 de kilograme. La câteva zile după operație, Denisa Despa a început să se simtă foarte rău și nu putea să se țină pe picioare. Vedeta a fost dusă la spital de către Loredana Chivu ce a fost surprinsă nud în multiple rânduri, iar medicul acesteia i-a spus că mai are 2 la sută șanse de viață. 

„Mi-au zis să mă duc de urgenţă la spital. Loredana Chivu m-a dus la spital la doctorul ei. Omul m-a văzut şi şi-a dat cu palma în cap. Mi-a pus diagnosticul că mai am 2% şanse la viaţă. Mi s-a înnegrit toată laba piciorul. Aveam început de septicemie. Omul m-a nenorocit, mi-a scos din tot corpul 700 de grame de grăsime. Mi-au zis că nu am ce să fac, aveam 2% şanse la viaţă. Au zis să merg acasă şi să mă rog la Dumnezeu.”, a declarat dansatoarea.

Denisa Despa a fost nevoită să ia 20 de pastile pe zi și nu a ieșit timp de trei zile din casă. Ulterior, a mers din nou la control și a scăpat cu viață. Aceasta a precizat că medicul său a fost uimit de faptul că a scăpat cu viață.
Adauga un comentariu