Cancan

Denise Rifai, despre invitații de la noua sa emisiune. „Mă sună după câteva zile”

Publicat: 19 apr. 2021
Denise Rifai in costum negru cu parul prins in platoul noii sale emisiuni
Denise Rifai a vorbit despre invitatii pe care i-a avut in cadrul noii sale emisiuni de la Kanal D

Denise Rifai a vorbit despre invitații de la noua sa emisiune ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Frumoasa prezentatoare, nu are încă copii și a făcut o trecere surprinzătoare de la Realitatea TV la Kanal D. Unele întrebări pe care le adresează în timpul emisiunii sale îi lasă cu gura căscată pe anumiți invitați.

Moderatoarea a vorbit recent despre ce se întâmplă la finalul filmărilor si a oferit o serie de detalii din culise.

Denise Rifai, despre invitații de la noua sa emisiune “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Prezentatoarea a povestit ce se întâmplă în culisele emisiunii și cum reacționează invitații după întrebările primite. Printre numele celebre care au ajuns în platoul noii sale emisiuni amintim pe:

* Elena Udrea

* Viorica Dăncilă

* Gheorghe Popescu

* Marian Vanghelie

* Viorel Cataramă

* Ilie Năstase

* Teo Trandafir

* Silviu Prigoană

* Ion Cristoiu

* Victor Ponta

* Irinel Columbeanu

* Adrian Năstase

* Dan Negru

* Cristi Borcea

* Petre Roman

* Vali Vijelie

* Dan Barna

Întrebată dacă invitații văd întrebările înainte de filmări, Denise Rifai a răspuns:

„Niciun invitat nu a vă̆zut întrebările înainte. Cei care vin în această̆ emisiune sunt conștienți că̆ demersul nostru este unul cât se poate de corect și de uman. Le punem întrebări ce vizează̆ tot ce a apărut despre ei în presă, iar invitațîi mei au ocazia să̆ clari ce acele aspecte. Nu consider că̆ sunt întrebări incomode, sunt întrebări care poate niciodată̆ nu au fost adresate, deși au fost în mintea și pe buzele tuturor.

Tipul acesta de emisiune le dă posibilitatea invitaților să̆ se descopere în făța publicului, să̆ clarifice toate chestiunile despre ei apărute în spațiul public. Am avut invitați controversați, poate chiar huliți la un moment dat, dar care au surprins plăcut în emisiune; oamenii i-au vă̆zut asumați, sinceri, deschiși și publicul preferă întotdeauna tipul acesta de atitudine și adevărul.”, a declarat aceasta.

Ce fac invitații la finalul emisiunii

Prezentatoarea de la Kanal D a spus în cadrul aceluiași interviu ce se întâmplă cu invitații odată ce filmările se opresc.

“La finalul fiecărui interviu, fie că̆ vorbim de cei mai abili politicieni, oameni de afaceri, sportivi, oameni de televiziune, toți sunt cumva bulversați. Nu e ușor să̆ treci prin toată̆ viața ta și să̆ clarifici atâtea lucruri. Te consumă o astfel de experiență în aceeași mă̆sură în care îți face și bine.

Unii dintre ei m-au sunat la câteva zile după̆ ce au fost în platoul emisiunii să̆-mi spună̆ ce rău le pare că̆ nu au fost mai glumeț̦i, mai relaxați, mai atenți la ceea ce le-am spus, pentru că̆ eu le repet să̆ aibă̆ încredere în mine și să̆ fie atenți la acele introduceri pe care le fac înainte de a lansa întrebarea. De acasă̆ pare un spectacol, dar nici pentru mine, nici pentru invitat nu este simplu, există tensiune, este difiil să̆ răspunzi la 40 de întrebări; e o rășcolire de amintiri și de emoții și un exercițiu de sinceritate, în primul rând cu tine însuți/însăți, după̆ caz.”, a spus Denise Rifai.

Comentarii
Adauga un comentariu