Magazin

Dependenta era s-o omoare pe aceasta tanara – FOTO

Publicat: 20 mai 2012
1

Donna Tottey incearca acum sa-si revina, dupa ce o dependenta mai putin obisnuita i-a distrus sanatatea, aducand-o la un pas de moarte.

Tanara este dependenta de sedintele de bronzat inca de cand avea 13 ani. Desi parintii ei au incercat s-o convinga ca nu este un obicei sanatos, ea mergea la solar de trei ori pe saptamana, cheltuind toti banii pe care ii primea pentru mancare. Fiecare sedinta dura 4 minute, dar uneori, cand nu era multumita de culoare pielii, statea char si 12 minute, scrie The Sun. Dupa ce a implinit 18 ani, dependenta a devenit si mai puternica, Donna bronzandu-se zilnic si cheltuind astfel 80 de lire sterline pe saptamana.

“Daca nu mergeam o zi la solar, ma simteam urata si deprimata”, declara ea. Singura exceptie pe care a facut-o tanara a fost in perioada in care a fost insarcinata. Imediat ce a nascut insa, ea s-a reintors la solar si la plaja. Dupa 3 luni de la nastere, Donna a descoperit un cos mai ciudat pe picior. Cum acesta nu s-a vindecat, s-a dus la medic, iar biopsia a demonstrat ca era un inceput de cancer de piele.

“Mi-am dat seama ce proasta am fost, ca mi-am riscat viata doar ca sa am pielea bronzata. Am jurat sa nu mai fac asta niciodata”, declara Donna. Curand insa, cancerul s-a extins si i-au aparut alunite pe abdomen, care au trebuit inlaturate, lasand in urma cicatrici urate. Acum Donna merge la control o data la trei luni si vrea sa le sfatuiasca pe tinere sa nu repete greseala ei, pentru ca sanatatea este mult mai importanta ca frumusetea.

Adauga un comentariu